Transport Manager

Työpaikat / Transport Manager

Transport Manager

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne Wulff Solutions Oy

Logistiikka-alan ammattilainen! Etsitkö uusia haasteita, jossa pääset kehittämään ja rakentamaan Suomen parasta tukkukaupan kuljetuslogistiikkaa? Haluatko päästä osaksi tiivistä logistiikan ammattilaisista koostuvaa tiimiä, jossa osaamiseesi luotetaan ja vastuuta annetaan aidosti?

Haemme nyt Transport Manageria Wulff Solutions Oy:n logistiikkatiimiin Tuusulan Jusslaan. Transport Managerin vastuulle kuuluvat päivittäisten kuljetusten hallinta sekä laadun ja varmuuden kehittäminen. Wulffilaisen logistiikkatiimin lisäksi teet läheistä yhteistyötä kuljetuskumppaneiden kanssa ja toimit myös linkkinä sekä sisäisiin, että ulkoisiin sidosryhmiin. KPI-tietojen hallinta sekä prosessit ja niiden kehittäminen ovat sinulle luontainen ja mieluisa osa työtäsi.

Hakemallamme henkilöllä on:

  • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Erityisesti tukkukaupan logistiikan ja/tai toimitusketjun hallinnan kokemus nähdään arvokkaana.
  • Sopiva korkeakoulutasoinen koulutus (esim. kaupallinen tai logistiikka)
  • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
  • Hyvät tietotekniset taidot. Erityisesti Excelin tulisi totella sujuvasti käskyjäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös:

  • Analyyttistä luonnetta ja hyviä neuvottelutaitoja
  • Kykyä viedä kehitysprojekteja järjestelmällisesti eteenpäin
  • Kyvykkyyttä pitää useita lankoja saman aikaisesti kädessä sekä toimia tehokkaasti myös paineen alla
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä toisaalta myös kykyä itseohjautuvaan tekemiseen.

Transport Managerin työskentely vaikuttaa merkittävästi Wulffin asiakaskokemukseen ja siihen, kuinka luotettava ja toimitusvarma kumppani Wulff asiakkailleen on. Tuusulan Pakkasraitilla kanssasi työskentelee noin 30 logistiikka-alan ammattilaista. Raportoit työssä suoraan logistiikkajohtajalle.

Wulff on työpaikkana innostava, innovatiivinen ja jatkuvasti kehittyvä. Wulffilla työntekijöistä pidetään aidosti huolta ja heidän työpanostaan arvostetaan. Wulff Solutions Oy on Great Place To Work -sertifioitu työpaikka ja alla erään työntekijän kommentti millaista työskentely Wulffilla on:

  • "Yrityksessä vallitsee hyvin lämmin ilmapiiri, jossa työntekijät ovat osaavia ja heidän osaamiseensa luotetaan. Kaikilta voi aina kysyä apua työntekijän asemasta huolimatta ja kaikki ovat myös aina valmiita auttamaan. Johto on helposti tavoitettavissa ja myös lähellä kaikkia työntekijöitä. Yritys on hyvin matalahierarkinen ja työntekijöillä on vapautta ja vastuuta työssään. Täällä arvostetaan kaikkien työpanosta ja palkitaan hyvistä ja merkittävistä työsuorituksista."

Mikäli tunnistat itsesi tästä ilmoituksesta ja kiinnostuksesi Wulffin Transport Managerin tehtävää kohtaan heräsi, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille viipymättä! Työsuhde solmitaan vakituisena suoraan Wulffin kanssa, mutta rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä Baronan kanssa.

Pakkasraitti 10, 04360 Tuusula