Varastotyöntekijä Hakkilaan

Työpaikat / Varastotyöntekijä Hakkilaan

Varastotyöntekijä Hakkilaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö itsellesi työtä Itä-Vantaan suunnasta, jossa voisi aloittaa nopeastikin? Tämä voisi olla sopiva tehtävä juuri sinulle.

Meillä on nyt haussa useampi reipas varastotyöntekijä Vantaalle Hakkilaan keräilytehtäviin. Keräily tapahtuu pääosin äänikeräilynä, jossa tuotteita kerätään kuljetusyksiköihin, jotka ovat rullakkoja sekä lavoja. Myös muut yleiset varastotehtävät ovat mahdollisia. Työ tapahtuu viileässä varastossa, jossa lämpötila on + 4 astetta, joten olethan valmis työskentelemään myös hieman viileämmässä. Työvuorot ovat klo 06-22 välillä ja työtä on tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin. Työsuhteiden kestoja löytyy erilaisia ja näissä pyrimme kuuntelemaan hakijan toiveita.

Haemme tehtävään henkilöitä, jotka viihtyvät itsenäisissä ja fyysisyyttä vaativien työtehtävien parissa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa varastokokemusta, vaan tärkeintä on oikeanlainen asenne työtä kohtaan.

Jos tämä tehtävä kuulosti mieleiseltä, niin jätäthän hakemuksesi pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.