Esimies henkilöstön kehitystehtäviin, Ensto Finland

Työpaikat / Esimies henkilöstön kehitystehtäviin, Ensto Finland

Esimies henkilöstön kehitystehtäviin, Ensto Finland

Hakuaika päättyy 02.08.2021

Porvoo Kotka Helsinki Lahti Johtotehtävät Teollisuus/tuotanto Ensto Finland Oy

Haemme asiakkaallemme Ensto Finlandille Porvooseen esimiestä tuotantoon henkilöstön kehitystehtäviin.

Tuotannon esimiehenä vastaat parhaan työntekijäkokemuksen kehittämisestä ja esimiestyöstä Porvoon tehtaalla.

Tehtävässä olet osa 10 hengen toimihenkilötiimiä sekä tehtaan johtoryhmän jäsen. Esimiehenä vastaat noin 50 tuotannon työntekijästä. Päivittäiseen työhösi kuuluu mm. yrityksen uuden strategian jalkauttaminen käytäntöön, työntekijäkokemuksen kehittäminen työntekijöiden palautteiden perusteella, informaation jakaminen, kehityskeskustelujen vetäminen, koulutusten suunnittelu sekä henkilöresurssien valvonta.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta esimiestehtävistä ja näyttöjä henkilöstön kehitystehtävistä
  • Erinomaista suomen kielen ja sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Office -ohjelmien tuntemusta ja hyviä it-taitoja

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva, innokas ja positiivinen tiimipelaaja, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tärkeintä taustassasi on kokemus esimiestehtävistä ja henkilöstön kehittämisestä. Kokemus teollisuuden tuotannosta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä.

Ensto Finland tarjoaa sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää parasta työntekijäkokemusta kansainvälisessä ja kasvuhakuisessa yrityksessä. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa työntekijät tutkitusti viihtyvät.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhde solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä. Haethan siis heti! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin 8-16.

Ensto on kansainvälinen perheyritys, joka uskoo parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. Yrityksemme arvot - luottamuspääoma, luovuus ja yhdessä menestyminen - ovat tärkeä osa meitä. Meillä on harvoin kahta samanlaista työpäivää ja inspiroiva, innostava ja välitön ilmapiiri tekevät työstämme mielekästä. Jos jaat intohimomme ja haluat vaikuttaa asioihin, liity kansainväliseen tiimiimme. Olisi ilo saada sinut osaksi Ensto-perhettä!

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu Ensto työllistää 1 400 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli yli 260 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Ensto on savuton työpaikka.