Controller (Business Controller) teollisuusprojektiin

Työpaikat / Controller (Business Controller) teollisuusprojektiin

Controller (Business Controller) teollisuusprojektiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Rauma Laitila Uusikaupunki Pori Eura Huittinen Taloushallinto/tilintarkastus Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakkaallemme Controlleria (Business Controller) teollisuuden projektiin Raumalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian. Projektin kesto on arviolta 1,5 vuotta ja hyvin hoidetut projektin aikaiset työt voivat avata mahdollisuuksia työskennellä vastaavissa tehtävissä myös projektin jälkeen.

Controllerin tehtävässä vastaat teollisuusprojektin taloudellisesta seurannasta ja raportoinnista tiiveimmillään jopa viikkotasolla. Raportoit taloudellisen seurannan havainnoista suoraan projektijohdolle ja esität mahdollisuuksien mukaan näkemyksesi esimerkiksi kustannusbudjettipoikkeamien mahdollisista juurisyistä sekä niihin reagoimisen mahdollisuuksista. Keskeisenä osana tehtävän menestyksekästä hoitamista onkin myös havainnoista viestiminen ja tehtävä edellyttääkin analyyttisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointitaitoja.

Toivomme hakijalta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. KTM)
  • aiempaa kokemusta controlling-toiminnon/vast. tehtävistä
  • hyviä analyyttisiä taitoja
  • hyviä IT-taitoja ja talouden seurantaan liittyvää järjestelmäosaamista
  • kykyä kommunikoida projektin taloudelliseen seurantaan liittyen erilaisten sidosryhmien kanssa
  • kykyä joustaa tarpeen tullen työajoissa projektin kiireellisimpinä hetkinä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme erityisesti:

  • toiminnanohjausjärjestelmien tuntemuksen (esim. SAP)
  • aiemman kokemuksen nimenomaan suurempien teollisuus-/vast. projektien controlling-toiminnon tehtävistä.

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun ja tekijäänsä haastavan tiivistahtisen projektitehtävän, jossa vastuuta on taatusti tarjolla. Pääset seuraamaan projektin toteutumista aitiopaikalta sekä laittamaan itsesi likoon erilaisten sidosryhmien kanssa ja näin kehittämään osaamistasi edelleen. Työt alkavat sopimuksen mukaan hyvinkin pian ja projektin kesto on arviolta 1,5 vuotta. Hyvin hoidetut projektin aikaiset työt voivat avata mahdollisuuksia työskennellä vastaavissa tehtävissä myös projektin jälkeen.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja Baronalta antaa Markus Korpela, p. +358504648493, s-posti: markus.korpela@barona.fi.