Elementtityöntekijät ja avustavat tehtävät

Työpaikat / Elementtityöntekijät ja avustavat tehtävät

Elementtityöntekijät ja avustavat tehtävät

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Ii Teollisuus/tuotanto Rakennusala

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijöitä betonielementtien tuottamiseen.

Työtehtäväsi koostuvat betonielementtien kokonaisvaltaisesta valmistuksesta. Työtehtäväsi voivat vaihdella aina muottien hallinnoinnista, raudoittamiseen sekä elementtien valamiseen.

Toivomme hakijoilta rakennusalan työkokemusta ja/tai koulutusta. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan myös etuna. Avustaviin tehtäviin hakeutuminen vaatii vastuullista luonnetta ja halua oppia uutta. Työ on todella fyysistä, joten se vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa. Hakijalta odotamme töihin tarttuvaa otetta sekä oma-aloitteisuutta. Mikäli sinulla on auto käytössäsi, helpottaa se töihin kulkemista.

Työsuhde on määräaikainen ja se alkaa sopimuksen mukaan. Työn kesto on alustavasti syykuuhun. Tämä sopii esimerkiksi hyvin opiskelijoille. Tarjoamme tehtävään valituille kilpailukykyisen palkan ja kattavan perehdytyksen.

Jos olet ahkera, betonityöskentelyä kaipaava tekijä, laitathan hakemusta rohkeasti tulemaan. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Rekrytointia hoitaa henkilöstökonsultti Jani Haapaniemi puh: 050 5059211. Hakemukset oheisen linkin kautta.