Laippaliitos-/lämmönvaihdinasentajia teollisuuden projekteihin Porvooseen

Työpaikat / Laippaliitos-/lämmönvaihdinasentajia teollisuuden projekteihin Porvooseen

Laippaliitos-/lämmönvaihdinasentajia teollisuuden projekteihin Porvooseen

Hakuaika päättyy 02.08.2021

Porvoo Vantaa Loviisa Pornainen Kerava Helsinki Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Etsimme yhteistyökumppanillemme asentajia teollisuuden huoltoprojekteihin liittyviin mekaanisiin asennustöihin (erityisesti laippaliitos-/lämmönvaihdinasennukset) Porvooseen. Hyvin hoidetut projektien aikaiset työt voivat avata mahdollisuuden työskennellä vastaavissa töissä myös vakituisemmin.

Laippaliitos-/lämmönvaihdinasentajana olet osaltasi mahdollistamassa huoltoprojektien sujuvaa läpivientiä. Asennus- ja huoltotyöt painottuvat sijainnillisesti erityisesti Kilpilahden teollisuusalueelle, mutta halutessasi edessä voi olla työkeikkoja myös pidemmän matkan päässä, esimerkiksi erilaisissa teollisuuden seisokkiprojekteissa. Työaikojen suhteen tehtävään haluavan hakijan on puolestaan oltava projektien aikana valmis myös pitkiin päiviin ja mahdollisiin viikonloppuvuoroihin sekä tarvittaessa myös päivystykseen.

Hakijalta toivomme:

  • aiempaa kokemusta mekaanisista asennus- ja huoltotöistä
  • voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia
  • valmiutta ajoittain pitkiinkin työpäiviin sekä tarvittaessa viikonloppu- ja päivystystöihin
  • työteliästä asennetta.

Eduksi katsomme erityisesti:

  • voimassa olevan laippaliitosasentajan koulutuksen (EN 1591-4)
  • työtä tukevan koulutuksen (esim. koneenasentaja/vast.).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tekijäänsä haastavan työn osana ammattitaitoista tiimiä. Valittujen työntekijöiden kanssa solmitaan työsuhde Baronan kirjoille ja töitä on tarjolla kulloisenkin työtilaustarpeen mukaisesti.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta. Avoimet tehtävät pyritään täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronalla Markus Korpela, p. +358504648493, s-posti: markus.korpela@barona.fi.