Elintarviketyöntekijöitä keikkaan

Työpaikat / Elintarviketyöntekijöitä keikkaan

Elintarviketyöntekijöitä keikkaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Kerava Espoo Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Teollisuus/tuotanto

Oletko etsimässä monipuolisia, joustavia ja sinun aikatauluusi sopivia keikkatöitä? Tai mahdollisesti pidempää työsuhdetta? Hae mukaan kasvavaan elintarviketeollisuuden tiimiimme!

Asiakasyrityksemme sijaitsevat Helsingissä ja työtä on tarjolla niin aamuvirkuille kuin aamu-unisillekin. Tarjoamme kylmää kyytiä ja menevää menoa elintarvikkeiden parissa!

Meillä vallitsee rento ilmapiiri, jossa on helppo onnistua, kehittyä ja nauttia työstä. Elintarviketyöntekijänä valmistat ja pakkaat tuotteita nopeatempoisessa tahdissa viileissä olosuhteissa (+4- +17). Työn lomassa voit jutustella työkaverisi kanssa - tai antaa ajatusten levätä, kunhan työt rullaavat kuten pitää.

Vaikka työ itsessään voi olla välillä rutiininomaista seisomatyötä, saat tällä työllä arkeesi vaihtelua ja joustavuutta: Baronan keikkatyöntekijänä pääset tekemään töitä oman aikataulusi mukaan. Vuoroja on tarjolla pääsääntöisesti kahdessa vuorossa ma-pe, klo. 6-14 ja 14-22 välisenä aikana.

Hakijalta vaaditaan

• Hygieniapassi

• 18 vuoden ikää

• Suomen kielen taitoa

Toivomme, että sinulla olisi rohkea ja omatoiminen asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua ja ohjeistusta, mikäli niitä tarvitset. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä omata hyvät ryhmätyöskentelytaidot.

Palkka määräytyy elintarvikealan TES:n mukaan.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi tiimiimme!

Kerro hakemuksessasi tarkkaan haetko pitkää pestiä vai keikkaa? Oletko alan osaaja vai innokas oppija? Miten paljon voit työskennellä ja millä alueilla? Jos omaat aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuudesta sekä koneista ja laitteista, tuo se myös hyvin esille.

Aloitamme rekrytoinnin heti, joten hae mukaan jo tänään!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Kokemuksia Baronalla työskentelystä:

Eeva, elintarviketyöntekijä: "Koen, että Baronan ihmiset ovat olleet vahvasti apuna ja edesauttaneet etenemistäni. Olen aloittanut Baronalla kesätyöntekijänä elintarviketyöntekijänä ja tehnyt kesien lisäksi keikkatöitä opiskeluiden ohella. Tämän jälkeen sain Baronan kautta Evertastelta töitä laadunvarmistajana ja sen jälkeen siellä työnjohtajana. Minulle itselle ei tullut ollenkaan negatiivista kuvaa vaan koin, että oli tosi helppoa työskennellä vuokralla. Samalla minut otettiin vastaan yrityksessä, kuin kuka tahansa muukin työntekijä. Kokonaisuutena olen tosi tyytyväinen. Töitä on tarjottu aina omaan osaamiseen liittyen hyvin."