C-kortillinen puhdistustyöntekijä, Delete Finland Oy

Työpaikat / C-kortillinen puhdistustyöntekijä, Delete Finland Oy

C-kortillinen puhdistustyöntekijä, Delete Finland Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Porvoo Vantaa Kerava Loviisa Helsinki Pornainen Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka Delete Finland Oy

Etsimme yhteistyökumppanillemme Delete Finland Oy:lle reippaita C-kortillisia puhdistustyöntekijöitä Porvooseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteen arvioitu kesto on noin marraskuun loppuun saakka, mutta hyvin suoritetut työt avaavat erinomaisen mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Haluatko työskennellä mukavassa tiimissä, Suomen johtavassa ympäristöpalveluita tarjoavassa yrityksessä, jossa turvallinen työskentely on aina etusijalla?

Barona hakee Deletelle C-kortillisia puhdistustyöntekijöitä Porvooseen.

Tehtävässä toimit vaihtelevissa teollisuuskohteissa puhdistustyöntekijänä ja/tai suurtehoimuauton ja imupaineauton apukuljettajana kiinteistöjen puhdistus- ja saneeraustöissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme sinulta kuitenkin päivystys- ja vuorovalmiutta.

Työtehtävät edellyttävät ajoittain valmiutta matkatöiden tekemiseen ja joustavuutta työpäivän pituuden suhteen sekä C luokan ajokorttia ja ammattipätevyyttä. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävässä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Olisiko sinusta Deleten mahtavan tiimiin uudeksi jäseneksi? Deletellä pääset työskentelemään dynaamisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavassa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä työssä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja Baronalta antaa arkisin Perttu Piispa, 050 471 3321, perttu.piispa@barona.fi. Voit halutessasi jättää myös soittopyynnön viestillä.