Projektimyyjä SAAGA Ikkunoille

Työpaikat / Projektimyyjä SAAGA Ikkunoille

Projektimyyjä SAAGA Ikkunoille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hämeenlinna Myyntitehtävät Teollisuus/tuotanto Toimistotyö Salmisen Puutyö Oy

Haussa on nyt aktiivinen ja tavoitteellinen projektimyyjä SAAGA Ikkunoille Olemme kannattavasti kasvava erikoisikkunavalmistaja joka pienenä ja ketteränä on löytänyt sopivat tuotteet, joissa olemme maamme kärkeä. Salmisen Puutyö Oy on 1975 perustettu yritys, jonka johdossa puuhaa perustajan poika. Asiakkaat ovat rakennusliikkeitä ja toisia ikkunatehtaita. Henkilöasiakkaita ei juuri ole. Tällä hetkellä kasvamista rajoittaa valmistuskapasiteetti, jota ollaan kasvattamassa laiteinvestoinneilla tämän vuoden aikana. Investoinnin jälkeen tarvitaan lisää myyntivoimaa täyttämään koneiden kapasiteettiä.

Tehtävässä käyt läpi tarjouskyselyitä ja muita yhteydenottoja, olisiko niihin mahdollista tarjota yrityksen tarjoamia ratkaisuja. Teet tarjouksia ja käyt asiakkaiden kanssa keskusteluita puhelimitse ja sähköpostitse tavoitteenasi tehdä kauppaa.

Kaupan jälkeen olet tarpeen vaatiessa linkkinä asiakkaan ja tuotantomme välillä, jotta kaikki sujuu kuten oli tarkoitus (tai vähän paremmin). Työssä käytät sähköpostin lisäksi omaa CRM/ERP ohjelmistoa, jolla tarjoukset/tilaukset ja myyntiprosessi seuranta tehdään.

Tehtävä sopii erinomaisesti kehittymishaluiselle uransa ensimmäisellä puoliajalla olevalle insinöörille tai tradenomille tms, jolla on jo hieman tuntemusta B-to-B myynnistä. SAAGA Ikkunoiden toimipiste sijaitsee Hämeenlinnan Hauholla Torvoilassa, jossa projektimyyjänä tulet työskentelemään alkuun, mutta noin vuoden perehdytysjakson jälkeen avautuu mahdollisuus myös itsenäiseen etätyöskentelyyn. Vakituinen työsuhde kuukausipalkalla solmitaan suoraan asiakkaamme kirjoille.

Jos koit, että työurasi seuraava askel on tässä, hae rohkeasti jo tänään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Uudensillantie 30, 14690 Hämeenlinna