Tilaustenkäsittelijä logistiikka-alalle

Työpaikat / Tilaustenkäsittelijä logistiikka-alalle

Tilaustenkäsittelijä logistiikka-alalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaisiko sinua työskentely toimistotehtävissä? Löytyykö sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua päästä kehittymään urallasi?

Etsimme Vantaalla sijaitsevaan varastoon TILAUSTENKÄSITTELIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun saakka. Pääset työskentelemään osana huumorintajuista ja toisiaan tsemppaavaa asiakaspalvelutiimiä, jossa työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti asiakkaiden tekemien tilausten vastaanottaminen ja niiden syöttäminen järjestelmään. Tämän lisäksi pääset mm. ohjeistamaan kuljettajia lastauslaituriin ja luovuttaman tilauksia asiakkaille. Edellytämme sinulta myös valmiutta työskennellä tarvittaessa varaston puolella erilaisissa varastotyötehtävissä.

Tässä työssä pärjää henkilö, jolta löytyy oma-aloitteisuutta, hyvät tietotekniset taidot ja sujuva suomen kielen taito. Apua on myös järjestelmällisestä työotteesta sekä tietysti valmiudesta palvella asiakkaita aina iloisella asenteella. Aikaisempi kokemus toimistotyöstä katsotaan eduksesi, mutta tärkeintä meille on asenne ja motivaatio logistiikan toimistotehtäviä kohtaan.

Aloitus työssä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja töitä tehdään aamuvuorossa klo 7-15. Työsuhde on määräaikainen vuoden loppuun saakka, mutta hyvin tehtävässä pärjänneellä saattaa olla mahdollisuus jatkaa työssä myös tämän jälkeen. Palkkaus pohjautuu kaupan alan työehtosopimukseen.

Mikäli tehtävänkuvaus herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi pikaisesti! Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.