Lähettämötyöntekijä yövuoroon

Työpaikat / Lähettämötyöntekijä yövuoroon

Lähettämötyöntekijä yövuoroon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö itsellesi pidempiaikaista työpaikkaa Tuusulan alueelta? Tämä tehtävä voisi mahdollisesti soveltua juuri sinulle.

Meillä on nyt haussa asiakkaallemme Tuusulaan reipas ja itseohjautuva varastotyöntekijä lähettämön tehtäviin yövuoroon. Tässä tehtävässä työaikasi on klo 22 – 06 työviikon alkaessa sunnuntai-illasta ja päättyen perjantaiaamuun. Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti tavaroiden liikuttelua oikeisiin kuljetusyksiköihin ja yleistä järjestelyä, jotta oikeat tavarat lähtevät myös niille tarkoitettuihin kohteisiin. Työ on alkuun määräaikainen vuoden loppuun saakka, mutta jatko tämän jälkeen voi olla hyvinkin mahdollista, joten arvostamme, jos pystyisit sitoutumaan pidempiaikaisesti.

Tehtävässä pärjää henkilö, joka viihtyy itsenäisissä tehtävissä ja totta kai myös yötöissä! Haluat hoitaa työsi kunnolla, etkä pelkää kysyä apua, jos jokin sinua mietityttää – paikalla on osaavat kollegat myös tukemassa! Sinun tulisi myös sopeutua viileään ympäristöön, koska työtä tehdään noin + 4 asteessa.

Mikäli tämä kuulosti sinulle lähtökohtaisesti sopivalta tehtävältä, niin jätäthän hakemuksesi pian.