Myyjä Juhlamaailma Forumiin

Työpaikat / Myyjä Juhlamaailma Forumiin

Myyjä Juhlamaailma Forumiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Vähittäis- ja tukkukauppa Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Juhlamaailma, Forum

Tämä työ on yhtä juhlaa – haemme juhlamestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, juhlatarvikkeiden aarreaittaan! Forumin myymälä on Juhlamaailman lippulaivamyymälä loistosijainnilla.

Tässä riemukkaan värikkäässä liikkeessä työnkuvasi ei koostu ainoastaan kassan käytöstä ja hyllytyksestä, vaan olet todellinen juhlien ammattilainen, Juhlamestari: autat asiakkaita juhlien ideoinnissa, suosittelet tuotteita ja varmistat että asiakas saa avun juuri omannäköistensä juhlien järjestämiseen, olipa kyseessä sitten lastenkutsut, polttarit, rapujuhlat tai vaikka tarve erityisen suurelle määrälle ilmapalloja.

Toivomme juhlamestareilta juhlien suunnittelussa tarvittavaa idearikkautta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja myynnillistä otetta. Haemme tehtävään sinua, jolta löytyy aiempaa kokemusta kaupan alalta sekä aktiivista otetta asiakkaiden lähestymiseen ja tuotteiden esittelemiseen. Tartut työhösi ennakkoluulottomasti ja käärit hihasi mielelläsi myös asiakkaiden tarvitessa apua suurten kantamusten kanssa. Ajoittain myös itsenäistä työslentelyä myymälässä.

Tarvitset työssä sujuvaa suomen kielen taitoa sekän englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on plussaa.

Etsimme myyjää ( 30h/vko) Forumin kauppakeskuksen myymälään. Työajat ovat kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaiset.

Palkkaus Kaupan Tes.

Toivomme sinulta halua joustaa ja tehdä tarvittaessa myös enemmän tunteja, sillä esimerkiksi vapun ja halloweenin sesongeissa töitä riittää rutkasti enemmän.

Työt käynnistyvät elokuun lopussa kattavalla perehdytyksellä.

Toimi nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemus jätetään alla olevan linkin kautta.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme myös varsinaiset haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta.