Asentajaksi raideliikenteen kunnossapitoon

Työpaikat / Asentajaksi raideliikenteen kunnossapitoon

Asentajaksi raideliikenteen kunnossapitoon

Hakuaika päättyy 26.07.2021

Pieksämäki Mikkeli Varkaus Rantasalmi Jyväskylä Kuopio Asennus/huolto Tekniikka

Haemme Pieksämäelle huoltoasentajia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen raidekaluston huoltotehtäviin.

Huoltoasentajana toteutat ennakkohuoltoja sekä erilaisia raidekaluston korjauksia. Tehtävä sisältää monipuolisesti sähköisten ja mekaanisten vikojen etsintää ja korjausta.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta esim. sähköasentaja, tai ajoneuvoasentaja sekä jo hieman aikaisempaa työkokemusta korjaus- huolto- tai kunnossapitotehtävissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista ja tarkkaa työotetta sekä kykyä seurata täsmällisesti ennakkohuolto-ohjeita. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja positiivinen asenne työntekoa kohtaan. Työt tehdään päivä- tai 2-vuorossa.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen huoltoasentajan tehtävässä, jossa sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisissa ja haasteellisissa huoltotehtävissä. Työsuhde alkaa selkeällä ja kattavalla perehdytysjaksolla.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen 5.7-16.7. välisenä aikana klo 8-16. p. 050 439 9785