IT-asentaja Acrelecille

Työpaikat / IT-asentaja Acrelecille

IT-asentaja Acrelecille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hollola Lahti IT/tietoliikenne Acrelec Finland Oy

Haemme nyt asiakkaallemme Acrelec Finland Oy:lle IT-asentajaa liikkuvaan ja monipuoliseen tehtävään. Mikäli olet aikaansaava IT-alan osaaja ja etsit mahdollisuutta kehittää itseäsi monipuolisten tehtävien parissa ammatillista kasvua tukevassa yrityksessä, saatat olla etsimämme henkilö!

IT-asentajana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asennus- ja huoltotehtävät liittyen kassajärjestelmiin, tilauskioskeihin sekä erilaisiin ravintolatoimialan IT-järjestelmiin. Teet tarpeen mukaan myös mm. pintakaapelointeja ja laitat verkkoyhteydet toimimaan. Asiakkuuksiin kuuluu mm. ravintola- ja pikaruoka-alan johtavia yrityksiä.

Pääset liikkumaan kohteissa ympäri Suomen siten, että päivä aloitetaan yleensä Acrelecin Hollolan toimipisteeltä. Päivät voivat välillä venähtää, mutta pystyt hyödyntämään vastaavasti niistä kertyviä vapaita. Etsimme mieluusti kädet saveen iskevää tiimipelaaja, joka on valmis auttamaan muita tarpeen tullen ja osaa tarvittaessa itsekin kysyä apua. Tekniset perustaidot, asenne ja halu kehittyä tehtävässä tuovat tarvittavat valmiudet, tehtävään saat kattavan perehdytyksen.

Työ on kokopäiväinen ja vakituinen. Työnantajana työsuhteessa toimii Barona IT Oy.

Tehtävään edellytämme:

  • soveltuvaa IT- tai sähköalan koulutusta
  • vahvoja IT perustaitoja esim. harrastustaustan kautta
  • luontevaa asiakasrajapinnassa toimimista ja pitkäjänteisyyttä
  • ennakkoluulotonta asennetta ja valmiutta reagoida erilaisiin vastaantuleviin tilanteisiin kentällä
  • sujuvaa suullista ja kirjallinsta suomen- ja englannin kielen osaamista
  • ajokorttia

Tarjoamme sinulle:

  • hyvän työilmapiirin ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön
  • kansainvälisen työympäristön ja osaavat kollegat työsi tueksi
  • mahdollisuuden työskennellä asiakasrajapinnassa

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Kiinnostuitko? laitathan hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian hakulinkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja prosessimme etenevät etäyhteyksiä hyödyntäen.