Kehitysvammaohjaaja, Mäntylän ryhmäkoti, Rovaniemi

Työpaikat / Kehitysvammaohjaaja, Mäntylän ryhmäkoti, Rovaniemi

Kehitysvammaohjaaja, Mäntylän ryhmäkoti, Rovaniemi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Rovaniemi Terveydenhuolto/sosiaaliala Humana Finland Oy

Humana asumispalvelut tarjoavat elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihin mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Jokainen asukas on yksilö, josta halutaan pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Mäntylän ryhmäkoti on Rovaniemellä ympärivuorokautista palveluasumista tarjoava palvelukoti, jossa on 15 asukaspaikkaa. Tämä kehitysvammaisten palvelukoti tarjoaa turvallista ja virikkeellistä arkea kehitysvammaisille sekä erityistä tukea tarvitseville. Toimintaa ohjaavia painopisteitä ovat toiminnallisuus, yhteisöllisyys ja turvallisuus.

Palvelukodissa päivät täyttyvät asukkaiden harrastuksista, oman arjen askareista, työstä ja yhteisestä toiminnasta sekä asumisyhteisössä että muissa sosiaalisissa yhteisöissä. Asukkaille mieluisia asioita ovat ulkoilu, retket lähiympäristöön, maittava ruoka, musiikki, pelaaminen, leivonta ja juhlien järjestäminen. Palvelukodin asukkaat saavat apua ja neuvontaa arjen asioinneissa. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii lääkehoidon kokonaisuudesta, terveyspalveluiden saamisesta tarpeen vaatiessa ja apuvälineistä.

Haemme asiakkaallemme Mäntylän ryhmäkotiin elokuusta alkaen vakituista ja kokoaikaista ohjaajaa. Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, hyvää suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaat.

Työtä Mäntylässä tehdään viikon jokaisena päivänä kolmessa eri vuorossa. Palkkaus pohjautuu sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen ja työllistyt suoraan asiakkaamme, Humanan työntekijäksi.

Humanan työntekijänä sinulla on käytössä Eazybreak -henkilöstöedut liikuntaan, kulttuuriin ja hierontaan.

Mäntylässä uutta työystävää odottaa ammattitaitoinen työryhmä, jossa arvostetaan ja hyödynnetään kaikkien osaamista. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikka on savuton.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Miehentie 10, 96100 Rovaniemi