Yhdyshenkilö varastoon

Työpaikat / Yhdyshenkilö varastoon

Yhdyshenkilö varastoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne RCK Finland Oy

Oletko hyvä ihmisten kanssa ja pidät varastotehtävistä? Kiinnostaako mielenkiintoinen ja vastuullinen työ päivävuorossa?

Haemme asiakkaamme RCK Finland Oy:n Vantaalla sijaitsevaan viihtyisään varastoon operatiiviseen työhön osallistuvaa yhdyshenkilöä. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus solmitaan Barona Logistiikan kanssa. Yhdyshenkilö toimii kohteessamme työntekijöidemme ensisijaisena yhteyshenkilönä ja työskentelee aktiivisesti RCK Finland Oy:n työnjohdon sekä rekrytointitiimimme kanssa. Työtä tehdään pääasiassa arkisin päivävuorossa klo 8–16 välillä, mutta tarpeen vaatiessa toivomme sinulta joustavuutta vuorojen suhteen.

Yhdyshenkilön työnkuvaan kuuluu perinteisten varastotehtävien, kuten keräilyn ja pakkaamon lisäksi uusien työntekijöiden perehdytystä, työvuorosuunnittelua, suorituksen johtamista sekä työsuhteen hoitamiseen liittyviä työtehtäviä. Kuuntelemme mielellämme kehitysideoitasi ja tehtävään valitulla henkilöllä on hyvä mahdollisuus myös itse vaikuttaa oman toimenkuvan muodostumiseen.

Tarjoamme hakijalle:

• näköalapaikan henkilöstöpalvelualan johtavan yrityksen palveluksessa

• työhyvinvointia tärkeänä pitävän ammattitaitoisen organisaation tuen

• kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä jatkuvaa esihenkilövalmennusta

• mahdollisuuden edetä uralla ja vaikuttaa itse oman toimenkuvan kehittymiseen

• mielenkiitoisen työnkuvan ja tarvittavat työvälineet, kuten puhelin, liittymä ja tietokone

Odotamme hakijalta:

• valmiuksia ja halua esihenkilötehtävien hoitoon

• näkemystä ja kokemusta varastotyöstä

• aktiivista, rohkeaa ja positiivista asennetta

• joustavuutta sekä yhteistyökykyä

• hyviä tietoteknisiä taitoja (Excel ja muut Office-ohjelmat sekä oppimiskyky uusiin järjestelmiin)

Yhdyshenkilönä menestyy sosiaalisesti lahjakas ja paineensietokykyinen henkilö, joka pystyy tekemään luovia ratkaisuja nopeasti muuttuvien tilanteiden keskellä. Hakijoilta emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä. Meille olennaista on, että tuleva luottotekijämme on aidosti kiinnostunut yhdyshenkilön roolista sekä haluaa sitoutua tehtävään ja sen kehittämiseen pitkäkestoisesti.

Jos mielenkiintosi heräsi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille viipymättä! Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Kisällintie 11, 01730 Vantaa