Rakennukselle kesätyöntekijäksi, Pohjois-Savo

Työpaikat / Rakennukselle kesätyöntekijäksi, Pohjois-Savo

Rakennukselle kesätyöntekijäksi, Pohjois-Savo

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kuopio Rakennusala

Onko asenteesi kohdillaan, olet positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä kesästä 2021 parhaan kesän ikinä? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle kesätöihin!

Työtehtävät

Rivakka rutistus rakennusapulaisena? Makealta maistuvia maalarihommia? Siistejä suorituksia rakennussiivoojana? Barona työllistää muun muassa rakennustyöntekijöitä ja -apulaisia, rakennussiivoojia, maanrakennustyöntekijöitä ja maalareita lukuisille isoille ja pienemmille rakennustyömaille ympäri Pohjois-Savoa. Mikä olisi sinun paikkasi?

Työpäiväsi ovat pääasiassa arkisin kello 7–15.30. Kesätyöt raksalla alkavat ja päättyvät joustavasti sen mukaan, miten olet käytettävissä. Työt työmailla vaihtelevat kestoltaan, eli saatat päästä tutustumaan useampaankin kohteeseen ja erilaisiin työtehtäviin.

Sinulla on huippumahdollisuus jatkaa töitä myös kesän jälkeen!

Mitä odotamme sinulta

Jotta voimme huolehtia turvallisuudestasi, edellytämme kaikilta raksan työntekijöiltä

  • täysi-ikäisyyttä
  • suomen kielen taitoa
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Aiempaa kokemusta emme vaadi, vaan uskomme, että oikealla asenteella ja innokkuudella oppia pääsee pitkälle! Työtehtäviä katsotaan aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan, joten myös kokeneemmille tekijöille löydetään sopivia tehtäviä. Me Baronalla uskomme, että jokaisesta nuoresta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Fyysistä työtä pelkäämätön asenne. Raksalla liikutaan paljon päivän aikana, ja työ voi osittain olla raskastakin. Olethan valmis laittamaan itsesi likoon!
  • Tiimihenkisyys. Työmaalla töitä tehdään kimpassa eri kokoisissa porukoissa. Jokainen vaikuttaa siihen, että homma etenee.
  • Halu huolehtia turvallisuudesta. Raksalla työturvallisuus on jokaisen asia, ja siitä huolehditaan noudattamalla ohjeita, tekemällä tarkkaa työtä ja pitämällä ympäristö siistinä.

Tarjoamme sinulle

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä?

Kuulostaako hyvältä? Niin meidänkin mielestä! Jätä yhteystietosi ja kerro taustasi botin kautta. Lähetämme yhteystietonsa jättäneille tietoa alueella aukeavista paikoista. Muistathan myös itse seurata ilmoituksiamme ja hakea suoraan aukeaviin työtehtäviin – näin pääset kertomaan tarkasti, mitkä työt sytyttävät sinut roihuun!