Työnjohtaja teollisuuteen

Työpaikat / Työnjohtaja teollisuuteen

Työnjohtaja teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Tekniikka Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Onko sinulla jo jonkin verran esimieskokemusta sekä kehittämismyönteinen asenne? Etsimme asiakkaallemme Helsinkiin työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuuden sekä työntekijän välille. Tehtävässä voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Päätehtäväsi on työnjohtajana vastata taajuusmuuntajien kokoonpanosta ja päivittäisestä esimiestyöstä päivävuorossa. Vastuullasi on henkilöresurssien viikkotason koordinointi vaihtelevissa kuormitustilanteissa ja tuotannon läpimenoaikojen varmistaminen sovitussa aikataulussa. Työssäsi korostuu tuotannon laadun ja turvallisuuden varmistaminen. Tämän lisäksi kehität tuotannon toimintamalleja ja osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin. Toimit suorana esihenkilönä noin 10 työntekijälle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa (sähkö/automaatio/konetekniikka) sekä aikaisempaa työkokemusta esimiestehtävistä ja tuotantoympäristössä toimimisesta. Myös aikaisempi kokemus tuotannon kehittämisestä katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme, että sinulla on erinomaiset organisointi- ja viestintätaidot sekä kyky motivoida muita. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen yritykseen sekä tilaisuuden kehittää itseäsi esimiehenä kokeneen työyhteisön tukemana. Hyvin työssään pärjäävällä on myös mahdollisuus rekrytoitua asiakkaallemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14–15.