Trukkikuski/Pakkaaja Jalasjärvelle

Työpaikat / Trukkikuski/Pakkaaja Jalasjärvelle

Trukkikuski/Pakkaaja Jalasjärvelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kurikka Teollisuus/tuotanto Koja Oy

Asiakkaamme Koja Oy Jalasjärvellä tarvitsee varastolle työntekijää pitkäaikaiseen ja monipuoliseen työhön!

Tehtäväkenttäsi

Olet mukana tekemässä töitä varastolla, jossa tuotteiden kokoluokka vaihtelee pienistä moduuleista isompiin ilmastointikoneisiin. Tehtävien hoitamisessa sinulla on käytössä trukki ja tehtäviin kuuluu tuotteiden laitto lavoille, muovitus + varastonhallinnan muut työt.

Työ suoritetaan kahdessa vuorossa, jossa on selkeät aamu- ja iltaviikot.

Työssä menestyäksesi odotamme sinulta positiivista asennetta, reipasta työotetta sekä halua oppia uusia työn kannalta tärkeitä asioita. Lisäksi odotamme valmiutta suoriutua fyysisessä työssä. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä katsotaan eduksesi, mutta ei välttämättömäksi.

Miksi Kojalle?

Kojalla pääset työskentelemään hyvässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan ajanmukaisilla välineillä.

Koja

Koja tarjoaa mahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin tulevaisuuden osaajille. Kokemuksen yhdistyessä innovatiiviseen ajatteluun saamme aikaan parhaat ratkaisut. Meitä yhdistää halu tehdä työmme laadukkaasti, vastuullisen perheyrityksen arvoja kunnioittaen.

Uskomme, että osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä.

Jos haluat hypätä osaksi menevää tiimiä, niin tässä olisi sinulle oiva paikka!

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten mikäli paikka vaikuttaa sinusta kiinnostavalta jätä hakemuksesi meille välittömästi. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Rekrytointia hoitaa Barona ja työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:n palkkalistoille. Osaavalle tekijälle tarjolla voi olla myös pidempää kokoaikaista työtä asiakkaan kirjoilla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta

Risto Ojanperä, 050 441 2139 tai risto.ojanpera@barona.fi

Roope Takala, 050 573 5165 tai roope.takala@barona.fi

Hae alta nopeasti ilman rekisteröitymistä!