Taloushallinnon assistentti

Työpaikat / Taloushallinnon assistentti

Taloushallinnon assistentti

Hakuaika päättyy 02.08.2021

Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Citycon Oyj

Etsimme nyt uuteen taloushallinnon tiimiimme taloushallinnon assistentteja tukemaan Cityconin Norjan yhtiöiden kirjanpitoa ja raportointia.

Olemme uudistamassa talousosastomme tekemistä ottamalla käyttöön uuden kirjanpitojärjestelmän ja siirtämällä Norjan yhtiöidemme ulkoistetun kirjanpidon yrityksen sisälle. Rakennammekin parhaillaan uutta tiimiä ja haluamme toivottaa sinut, osaava taloushallinnon assistentti tai sellaiseksi tähtäävä, tervetulleeksi tälle muutosmatkalle!

Taloushallinnon assistenttina vastaat nimettyjen Norjan yhtiöiden osto- ja/tai myyntireskontrasta. Työviikkosi saattavat koostua esimerkiksi seuraavista tehtävistä:

  • Ostolaskujen käsitteleminen
  • Perintäprosessin koordinointi ulkoisen perintäkumppanin kanssa
  • Sisäisten sidosryhmien neuvonta osto- ja/tai myyntireskontraan liittyen
  • Sisäinen ja ulkoinen laskutus
  • Matkakulujen käsittely
  • Kuun vaihteen täsmäytykset
  • Muut avustavat kirjanpidon tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Aiempaa kokemusta osto- ja/tai myyntireskontrasta
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia (MsOffice-ohjelmat sekä eri kirjanpito-ohjelmat) ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä
  • Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa – katsomme eduksesi norjan tai ruotsin kielen taidon

Lisäksi sinulta löytyy tarkka- ja huolellinen työskentelyote sekä kyky priorisoida omaa työtäsi ja pysyä aikatauluissa. Olet muutoksesta innostuva tiimipelaaja ja palat halusta päästä osaksi tätä muutosmatkaa. Odotamme sinulta myös halua kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Cityconille merkittävää uudistumista. Meillä pääset paitsi kehittämään omaa taloushallinnon osaamistasi myös vaikuttamaan tapaamme tehdä tulevaisuudessa. Haastavan ja itsenäisen roolin lisäksi takaamme sinulle kansainvälisen työskentely-ympäristön ja asiantuntevat, loistavat kollegat!

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian - viimeistään 2.8.2021. Haemme osaajia sekä vakituisiin että määräaikaisiin (vuoden 2022 loppuun) työsuhteisiin ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan Senior Consultant Eila Eklund, p. +358 50 345 4296 tai sähköpostitse eila.eklund@barona.fi.

Korkeavuorenkatu 35, 00130 Helsinki