Tuotantotyöntekijöitä Naapurin Maalaiskana Oy Lieto

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Naapurin Maalaiskana Oy Lieto

Tuotantotyöntekijöitä Naapurin Maalaiskana Oy Lieto

Hakuaika päättyy 31.08.2021

Lieto Turku Aura Pöytyä Raisio Masku Elintarviketeollisuus Teollisuus/tuotanto Muu Naapurin Maalaiskana Oy

Naapurin Maalaiskana Oy on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Liedossa sijaitseva moderni tuotantolaitos työllistää yli 200 ihmistä. Vuonna 2019 liikevaihto oli n. 46 M€.

Tuotantotyöntekijä työskentelee tuotannon linjatyössä leikkaamossa, sekä pakkaamossa, teurastamolla tai varasto-/ lähettämötehtävissä. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työskentelytapaa.

Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä (viikonloput vapaat) ja työajat ovat 6-14 / 14-22 tai 6.30-14.30 / 14.30-22.30. Tuotantotilojen työskentely lämpötila on +4 astetta. Katsommekin eduksi kokemuksen linjatyöstä, vuorotyöstä sekä kylmätilatyöskentelystä. Työssä tarvitaan yhteistyökykyä, ymmärrystä ruokateollisuuden hygieniasäännöistä ja kiinnostusta ruoan valmistuksesta.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää ja hygieniapassia. Salmonellatodistus on pakollinen ja se järjestetään työnantajan puolelta ennen työn aloitusta. Sinulla tulee olla oma auto käytettävissäsi, sillä julkinen liikenne ei kulje tehtaan vuorotyöhön sopivina aikoina. Sinulla tulee olla hyvä suomen ja/ tai englannin kielen taito.

Työsopimus solmitaan vuodeksi

ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Naapurin Maalaiskanalle määräaikaisuuden aikana vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heinäkuun aikana. Työaika 40 tuntia / viikko.  Palkka määräytyy Elintarvikealan lihateollisuuden TES:n mukaisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut tehtävään.

Voit hakea työpaikkaa aivan kuten ennenkin. Pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä koronaviruksesta huolimatta. Työnhaku tapahtuu Baronalla internetissä ja kaikilla rekrytoijillamme on käytössä videohaastattelutyökalu Rec Right Live, joten kasvotusten tehtäviä haastatteluita korvataan nyt videotapaamisilla. Videohaastatteluun osallistuminen on sinulle helppoa ja vaivatonta!

Tiemestarintie 6, 21360 Lieto