Baarityöntekijöitä Eepee Ravintolat

Työpaikat / Baarityöntekijöitä Eepee Ravintolat

Baarityöntekijöitä Eepee Ravintolat

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Seinäjoki Hotelli- ja ravintola-ala EEPEE/Ravintola Karma

Haluaisitko loistaa ravintolan vilskeessä Seinäjoen ytimessä? Yölläkin tekisi mieli työskennellä? Maistuisiko lisäduunit viikonloppuisin? Tule mukaan huipputiimiin! HAEMME VIIKONLOPPUTYÖNTEKIJÖITÄ ETELÄ-POHJANMAAN OSUUSKAUPAN ANNISKELURAVINTOLOIHIN JA TAPAHTUMIIN YHTEISTYÖSSÄ BARONAN KANSSA.

Ravintolatyön ammattilainen tai alasta kiinnostunut! Meillä on paikkoja auki kaikenlaisiin ravintolatehtäviin. Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, opetamma kyllä!

Pääpainoisesti haemme lisäkäsiä yökerho Karmaan sekä terassiravintola Kauppatorin Aaltoon. Mahdollisuuksien mukaan työtä tarjolla myös muissa yksiköissämme.

Voit olla juuri meidän tyyppimme, jos elämänrytmiisi sopii ilta/yö- ja viikonlopputyö. Omaat reippaan elämänasenteen, heittäydyt rohkeasti ja positiivisesti työhön kuin työhön ja nautit uusien asioiden oppimisesta. Meidän porukassamme pärjäät parhaiten, jos sinulta löytyy ripaus luovaa hulluutta, pystyt heittäytymään tilanteisiin ja olet avoimin mielin! Mikäli tunnistat itsesi edes osasta kuvauksesta, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Hae siis rohkeasti mukaan porukkaamme - täytämme paikkoja aina sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työstä antaa; ravintolapäällikkö Tomi Ania 010 7647061 tai tomi.ania@sok.fi

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.