Full Stack Kehittäjä

Työpaikat / Full Stack Kehittäjä

Full Stack Kehittäjä

Hakuaika päättyy 17.10.2021

Oulu Helsinki IT/tietoliikenne Codemate Oy

Etsimme hyvää ja kokenutta tyyppiä Helsingin tai Oulun porukkaan, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä Bangkokin toimistoltamme. Sinulla on varmasti paljon annettavaa kokemuksesi kautta uusille koodikavereillesi, ja samalla saat vahvistettua omaa osaamista uusimpien tekkiksien osalta todella erityyppisten asiakasprojektien kautta. Voimme tarjota kaiken mikä on meidän tarjottavissamme vastalahjaksi kovasta kontribuutiostasi. Kokonaisuus ei kalpene kilpailevien tarjousten rinnalla. Jos sinusta tuntuu että voisit olla hyvä tyyppi Codematen jengiin, jatka lukemista!

Onko Codemate uusi tuttavuus? Katso nopea esittely täältä!

Tämmöistä olisi toiveissa:

Etsimme Full Stack kehittäjää, jolla on aikaisempaa kokemusta web-pohjaisten sovellusten kehittämisestä ja on nälkäinen kehittymään ja oppimaan uutta!

Enemmän pakollisia juttuja:

  • Useamman vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä.
  • Kokemusta moderneista web-teknologioista – taustaa sinulla voi olla eri JavaScript frameworkeista tai esim. NodeJS, Java, Ruby on Rails, Go, Python tai vaikka PHP. Mitä näitä nyt on…
  • Halu oppia uusia asioita, teknologioita ja ymmärtää impakti asiakkaan liiketoimintaan.
  • Tiimipelaaja ja kommunikaatiotaidot hallussa. Tässä saa puhua asiakkaille.

Jos eläisimme täydellisessä maailmassa niin:

  • Asuisit PK-seudulla tai Oulussa.
  • Olet touhunnut pilven kanssa (esim. AWS, Google Cloud, Azure tai Heroku) sekä DevOps:in parissa.
  • Olet altistunut konttiteknologioille, DevOps:lle ja CI/CD-työkaluille.

Yhdessä räätälöimme roolin sopimaan sinun osaamiseen ja toiveisiisi.

Minkälaisia hommia?

Hyviä hommia. Mutta älä usko markkinointimiestä. Ehkä helpoin tapa avata minkälaista hommaa tulisit tekemään Codematella, on antaa yhden kehittäjämme kertoa omista kokemuksistaan, Oikotie-projektissa:

Oikotie projekti alkoi kun myyntimme oli löytänyt asiakkaalta tarpeen, joka kuulosti mielenkiintoiselta haasteelta sekä itselleni että meille yrityksenä. Löysimme asiakkaan kanssa nopeasti yhteisen sävelen ja saimme koottua loistavan tiimin vastaamaan tähän haasteeseen. Projektissa toimin Lead Developer-roolissa ja vastuullani oli varmistaa että tiimimme pystyi toimimaan ilman esteitä, niin hyvin kuin mahdollista. Lisäksi vastuullani oli arkkitehtuuri ja backend-kehitys: ohjelmisto- ja pilviarkkitehtuurin suunnittelusta teknologiavalintoihin, kehitystyöhön, rajapintoihin ja integraatioihin asti. Minulla oli isot saappaat täytettävänä, mutta se oli juuri sitä mitä halusin tehdä. Parasta projektissa itsessään oli lopussa asiakkaalta saatu hyvä palaute tiimimme toiminnasta. Me teimme sen yhdessä ja hyvin!

Miksi Codemate?

Ollaanpa rehellisiä. Kaikki tech toimistot on vähän saman tyyppisiä. Eli ihan pirun siistejä työpaikkoja. Hyvä palkka, toimistot viimeisen päälle, edut kunnossa ja asiakasprojektit mielenkiintoisia (ainakin osa).

Jotain tässä meidän ilmapiirissä on kuitenkin ainutlaatuista, sillä nekin jotka lähtevät kokeilemaan onko ruohon vihreämpää aidan toisella puolen, yleensä palaavat takaisin parin vuoden sisällä. Se on varmaan tuo tummapaahtokahvi.

Codematella pääset kehittymään seuraavalle tasolle ja pitämään samalla hauskaa. Meille tämä on enemmän kuin vain työtä. Emme ole vain softa-alan ammattilaisia vaan leppoisia kavereita, jotka haluavat työskennellä osana mahtavaa työyhteisöä. Uskomme, että yhdessä olemme parhaat ihmiset määrittämään mitä, miten ja millaisessa työkulttuurissa työtä teemme.

Jokainen työntekijä tuo oman uniikin lisän Codematen tiimiin ja osaamiseemme, jolla autamme asiakkaitamme etenemään digihankkeissaan. Oppimisen nälkä yhdistää meitä. Tuemme henkilökohtaista kehittymistäsi mentoroinnilla ja projekteilla, joissa voit käyttää uusimpia teknologioita avoimessa ja auttavaisessa ilmapiirissä.

Codemate toimii kolmella eri saitilla: Oulu, Helsinki ja Bangkok. Voit päättää itse missä näistä työskentelet ja autamme relokaatiossa tarvittaessa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja edut.

Kiinnostuitko?

Jos jaksoit lukea tänne asti ja tuntuu että tämä voisi olla sinulle hyvä juttu, haluaisimme kuulla sinusta lisää! Etsimme uusia kollegoita yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja sinun tarvitsee nyt vain painaa ohessa olevaa linkkiä, ja tipauttaa CV:si!

PS. Jos haluaisit kuitenkin vielä lisätietoja tehtävästä ja Codematesta, aiheesta mielellään kanssasi keskustelee Visa Varpenius, jonka tavoitat numerosta 044 052 6429 tai sähköpostitse visa.varpenius@barona.fi.

Onnea matkaan ja toivottavasti kahvikoneella tavataan!