Puusepänteollisuuden terien huoltaja

Työpaikat / Puusepänteollisuuden terien huoltaja

Puusepänteollisuuden terien huoltaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Teollisuus/tuotanto Terätoimitus Lehtinen Oy

Haemme nyt tuotannon kasvaessa kahta alalle kiinnostunutta oppimishaluista henkilöä puusepän teollisuuden terien huoltotehtäviin pitkäaikaiseen työsuhteeseen Lahteen Terätoimitus Lehtinen Oy:lle.

Terätoimitus Lehtinen Oy on Lahdessa sijaitseva teräalan erikoisliike, joka valmistaa, myy, huoltaa sekä maahantuo mekaanisen puunjalostusteollisuuden teriä. Terätoimitus työllistää tällä hetkellä 13 teräalan pitkäaikaista ammattilaista ja nyt työmäärän ja koneiden määrän kasvaessa etsimme porukkaan uutta pitkäaikaista jäsentä.

Työtehtävänäsi on puusepänteollisuuden timanttiterien huolto CNC-ohjatuilla kipinätyöstökoneilla. Taustasi voi olla monenlainen, mutta odotamme sinulta kuitenkin koulun- tai työn kautta hankittua perusymmärrystä puusepänteollisuuden teristä. Taustasi voi periaatteessa olla niin puu- kuin metallipuolelta. Tietokoneen ja ohjelmien käyttö on toivottavasti sinulle tuttua ja piirustuksien luku- / muokkaustaito katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi. Pääasia, että olet henkilönä halukas ja valmis oppimaan uutta, omaat aikaisempaa kokemusta käsintekemisestä, olet motivoitunut ja tarkkuuteen taipuvainen henkilö. Etsimme myös tiimipelaajaa, sillä teet paljon töitä yhdessä myös kollegoidesi kanssa.

Onko teräala sinulle vieras? Ei hätää! Emme hae valmista alan ammattilaista, vaan henkilöä, jolla on halu ja valmius oppia alalle. Saat aluksi vierellesi oman perehdyttäjän, joka opettaa sinulle työn tehtävä kerrallaan. Työ myös monipuolistuu sitä mukaan kun opit uusia tehtäviä ja taitoja.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Renkomäessä Lahdessa. Tehtävässä on liukuva työaika on maanantaista perjantaihin (norm. klo 7-15.30).

Töiden suunniteltu aloitus on sopimuksen mukaan.

Tässä on tarjolla pitkäaikainen ja hyvä työ erikoisalalla, jossa mikään työpäivä ei ole samanlainen. Työstettävät sarjat ovat pieniä ja työ monipuolista ja vaihtelevaa. Tässä tehtävässä pääset varmasti oppimaan uutta ja kehittämään ammattitaitoasi alalla. Työ itsessään on perehdytyksen jälkeen pääasiassa itsenäistä, vaikka töitä tehdäänkin paljon myös työporukan kanssa yhdessä. Terätoimituksella työskentelee pitkäaikaisia työntekijöitä, ja joustonvaraa on työajoissa sekä jatkuvassa oman osaamisen kehittämisessä tuetaan! Olisitko sinä uusi jäsen Renkomäen tiimiin?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja etsit pitkäaikaista työt, käy jättämässä hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Hakemuksia aletaan käydä läpi jo hakuaikana, joten jätä ihmeessä hakemuksesi jo ennen viimeistä hakupäivää.

Rekrytointiprosessista vastaa Terätoimituksen rekrytoinnin yhteistyökumppani Barona, joten mikäli sinulla on tarkempaa kysyttävää tehtävästä niin olethan yhteydessä Baronalle, puh. 050 572 4853.