CNC-koneistaja An-La Oy:lle

Työpaikat / CNC-koneistaja An-La Oy:lle

CNC-koneistaja An-La Oy:lle

Hakuaika päättyy 05.08.2021

Nokia Teollisuus/tuotanto Tekniikka An-La Oy

Haemme asiakkaallemme Anla Oy:lle kahta CNC-koneistajaa heidän loppukesästä avautuvaan uuteen tuotantolaitokseensa Purso Oy:n läheisyyteen.

Työnkuvasi on alumiiniprofiilien työstö kahdessa vuorossa sisältäen kappaleen vaihtoja sekä asetusten tekoa ja ohjelmointia. Työstettävät profiilit ovat pääsääntöisesti yli 6 metriä pitkiä. Jokin CAM- ohjelmoinnin tuntemus katsotaan ehdottomaksi eduksesi, mutta se ei ole ehdoton edellytys, mikäli omaat soveltuvaa CNC-taustaa muista ohjelmista.

Edellytämme sinulta

  • koneistajan koulutusta sekä jonkin verran työkokemusta koneistamisesta-

  • piirustustenlukutaitoa

  • aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan

  • huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn

  • valmiutta 2-vuorotyöhön

Voit olla koneistuksen ja työkokemuksesi osalta myös työurasi alussa, tärkeintä on hyvä työasenteesi ja halukkuutesi sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Meillä saat hyvän opastuksen tehtäviin ja aito mielenkiinto uuden oppimiseen onkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksistasi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Modernit tuotantotilat, nykyaikainen konekanta, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät auttavat sinua viihtymään ja kehittymään työssäsi.

Mahdollisuudet:

Sinulla on mahdollisuus myös kehittyä tuotantolaitoksen vetäjäksi. Siinä tehtävässä odotamme tulosvastuullista ajattelukykyä ja sitoutumista.

Lähetäthän hakemuksesi Baronan sivujen kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!