Palvelukoordinaattori

Työpaikat / Palvelukoordinaattori

Palvelukoordinaattori

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin Palvelukoordinaattoria.

Tehtävä on äitiyslomasijaisuus 31.12.2022 asti ja alkaa viimeistään syyskuun alussa 2021.

Tämä työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa sekä päästä hyödyntämään omaa olemassa olevaa osaamista laajasti. Työnkuva on monipuolinen, joten yksikään päivä ei ole samanlainen. Pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta tiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja auttavat toisiaan kiiretilanteissa.

Roolissasi työskentelet asiakkaan ensimmäisenä kontaktina jäsenpalveluun ja -neuvontaan liittyvissä asioissa. Vastaat jäsenmaksuvälityksessä olevien noin 90 yhdistyksen laskutuksesta sekä jäsenrekisterin ylläpidosta ja päivityksestä. Toimit tilavarausjärjestelmän pääkäyttäjänä sekä huolehdit mm. tarviketilauksista ja toimiston yleisestä siisteydestä. Vastaanotat toimistolle tulevia asiakkaita ja huolehdit aulapalvelun toimivuudesta. Tehtäviisi kuuluu myös vastaaminen yleiseen sähköpostiin tuleviin viesteihin sekä tarvittaessa niiden ohjaaminen eteenpäin OST -tiketöintijärjestelmän kautta.

Haemme oma-aloitteista työntekijää, jolle määrätietoinen asioiden eteenpäin vieminen on luontaista. Toivomme aikaisempaa kokemusta puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelutehtävästä (mielellään jäsenpalvelusta) sekä kykyä etsiä tietoa yrityksen omasta tietokannasta ja muista kanavista. Olet numerotarkka, reipas ja toimeen tarttuva henkilö, joka ei hätkähdä vaikeitakaan tilanteita, vaan haluaa palvella asiakasta ja ratkaista tämän ongelmat parhaalla mahdollisella tavalla. Olet vakuuttava asiakaspalvelija, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja kykenet hoitamaan asiakaspalvelutilanteet sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on ehdoton etu. Työssäsi tulet käyttämään MS Office -työkaluja (outlook, teams sekä excel, word ja powerpoint). Asiakkaallamme on käytössä Moodle, Questback, Zoom, Processwire sekä Procountor, joiden aikaisempi käyttö on eduksi.

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet jo kerännyt jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, olet hakemamme henkilö. Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 26.7.2021 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.