Varastotyöntekijä Scheteligille

Työpaikat / Varastotyöntekijä Scheteligille

Varastotyöntekijä Scheteligille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Schetelig Oy

Etsimme asiakkaallemme Scheteligille Vantaan Petikkoon varastotyöntekijää. Schetelig tarjoaa laajan valikoiman laatutuotteita, palveluratkaisuja sekä räätälöityä asiakaspalvelua puutarha-alan ammattilaisille. Schetelig palvelee asiakkaitaan laadulla sekä ammattitaidolla Suomessa, Venäjällä, Baltiassa ja Itä-Euroopassa.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan syyskuussa ja työsuhde solmitaan aluksi Baronan kanssa 6 kuukaudeksi. Tämän jälkeen on mahdollista rekrytoitua Scheteligin omille kirjoille. Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 8–16, mutta keväisin sesongin ollessa kiireisimmillään, työtä saatetaan tehdä välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ensisijainen työtehtäväsi tulee aluksi olemaan tuotteiden keräily tabletin avulla, mutta myöhemmin sinut tullaan perehdyttämään myös muihin varaston tehtäviin kuten esimerkiksi vastaanottoon, hyllytykseen ja pakkaukseen. Työssä apuna käytetään erilaisia trukkeja, keräilyssä pääsääntöisesti lavansiirtovaunua.

Hakijoilta toivoisimme aikaisempaa varastotyökokemusta ja erityisesti eduksi katsotaan aikaisempi kokemus trukkien operoinnista. Työtehtävissä pärjää henkilö, jolta löytyy oma-aloitteisuutta, reipas asenne työntekoa kohtaan ja ripeä sekä tarkka työote. Työ vaatii tekijältään lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvan suomen kielen taidon.

Tarjolla on paikka tiiviistä ja mukavasta työyhteisöstä, jossa työntekijöiden hyvinvointiin on panostettu mm. rakentamalla työpaikalle oma kuntosali.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Tiilitie 14, 01720 Vantaa