Koneenkäyttäjä Hartolaan

Työpaikat / Koneenkäyttäjä Hartolaan

Koneenkäyttäjä Hartolaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hartola Heinola Sysmä Joutsa Hirvensalmi Pertunmaa Mikkeli Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme koneenkäyttäjiä Hartolaan liimapuupalkkien valmistusprosessiin.

Toimit linjastolla pääasiassa tietokoneohjattujen koneiden- sekä tuotannon valmistuslinjan käyttäjänä. Töihin kuuluu koneen käyttö ja valvonta, vikatilanteiden hoito, tuotteiden siirto, tuotteiden trukilla kuljetus sekä muut linjaston tehtävät. Varsinainen koneiden ohjelmointi tehdään keskitetysti, joten pärjäät tehtävässä ilman aikaisempaa cnc-koneen käyttökokemusta. Kaikki työtehtävät opetetaan tarvittaessa trukin ajosta lähtien, joten oikealla asenteella pääset jo pitkälle.

Taustasi tehtävään voi olla monenlainen. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esimerkiksi teollisuuden parista, mutta tehtävä sopii hyvin myös oppimishaluiselle alanvaihtajalle. Aikaisempi kokemus teollisuuden tehtävistä sekä puu- tai metallialan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme kuitenkin suomen kielen taitoa sekä omaa autoa.

Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa eri vuorossa. Tarjolla on kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde Baronan kautta, josta jatkomahdollisuuden ovat loistavat. Jos olet pärjännyt tehtävässä hyvin, sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme. Palkkaus on neuvoteltavissa asiakasyrityksen kanssa henkilökohtaisten taitojen ja kokemuksen mukaan.

Tarjolla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä kilpailukykyiseen palkkaukseen, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä käythän jättämässä hakemuksen tehtävään mahdollisimman pian. Huomioithan, että vastaanotamme hakemuksia tehtävään ainoastaan järjestelmämme kautta.