IT Service Desk Support ohjelmistotaloon

Työpaikat / IT Service Desk Support ohjelmistotaloon

IT Service Desk Support ohjelmistotaloon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki IT/tietoliikenne

Etsimme asiakkaallemme teknisesti orientoitunutta henkilöä ServiceDesk -tehtävään, jossa on mahdollisuus päästä työskentelemään yrityksen omien tuotteiden asiakastuessa.

Työhösi kuuluu erilaisten teknisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkominen, asennustehtävät sekä tuote- ja palveluneuvonta yritysasiakasympäristössä. Tavoitteena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman usein ensimmäisen yhteydenoton aikana. Asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä ja asiakaspalvelun lomassa kartoitat asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella. Pääset keskelle vaihtelevia tilanteita ja tekemään tiivistä yhteistyötä kollegojesi kanssa.

Mikäli viihdyt monipuolisessa yritysasiakasympäristössä ja haluat auttaa asiakkaita erilaisissa ongelmatilanteissa, saatat olla etsimämme henkilö. Tässä tehtävässä oppii parhaiten työtä tekemällä osaavan tiimin tukemana. Tärkeää on määrätietoinen ja oma-aloitteinen asenne, pitkäjänteisyys sekä motivaatio kehittää osaamista.

Tehtävä vaatii kykyä ratkaista teknisiä ongelmia ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Vahva tekninen pohja esim. koulutuksen / harrastuksen kautta, reipas asenne sekä aito kiinnostus asiakasrajapinnassa toimimiseen on erittäin tärkeää tehtävässä menestymiselle. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten on tärkeää, että sinulta löytyy lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot.

Tehtävä alkaa elo/syyskuussa 2021 ja on kokopäiväinen 37,5 h/vko. Kyseessä on noin vuoden määräaikainen työsuhde (kesto tarkentuu vielä). Työsuhteessa työnantajana toimii Barona IT Oy. Työskentely tapahtuu toimistoaikoihin 7-17. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää hakuajan puitteissa ja lisäät mukaan CV:si. Käsittelemme hakemukset lomakaudesta johtuen heti hakuajan jälkeen elokuun alussa. Barona IT:llä toteutamme kaikki haastattelut etäyhteyksiä hyödyntäen.