Avoin haku rakennusalan tehtäviin Päijät-Hämeeseen

Työpaikat / Avoin haku rakennusalan tehtäviin Päijät-Hämeeseen

Avoin haku rakennusalan tehtäviin Päijät-Hämeeseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Heinola Rakennusala

Haemme asiakasyrityksiimme Lahden talousalueelle erilaisiin pidempiaikaisiin tehtäviin puurakennusalan ammattilaisia tai alan osaajiksi haluavia.

Mikäli haet rakennusalan työtehtäviä ja haluat työskennellä puurakentamisen parissa niin jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta. Töitä on tarjolla useammassa eri kohteessa Päijät-Hämeessä ja toki auton käyttömahdollisuus on eduksi töihin liikkumiseksi. Osa tehtävistä on sisäkohteissa, joten mikäli syksyn sateet hirvittävät jo etukäteen, on tarjolla sinulle vaihtoehto!

Tarjolla on pitkäaikainen työ hyvässä työporukassa rakentamisen parissa. Töitä tehdään työpareittain ja vuorotöiden mahdollisuus on ehdottomasti eduksi. Työtehtäviä katsotaan aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan, joten myös kokeneemmille tekijöille löydetään sopivia tehtäviä.

Vaikka töihin voidaan tarvittaessa perehdyttää, niin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

  • Fyysistä työtä pelkäämätön asenne. Raksalla liikutaan paljon päivän aikana, ja työ voi osittain olla raskastakin. Olethan valmis laittamaan itsesi likoon!
  • Tiimihenkisyys. Työmaalla töitä tehdään kimpassa eri kokoisissa porukoissa. Jokainen vaikuttaa siihen, että homma etenee.
  • Halu huolehtia turvallisuudesta. Raksalla työturvallisuus on jokaisen asia, ja siitä huolehditaan noudattamalla ohjeita, tekemällä tarkkaa työtä ja pitämällä ympäristö siistinä.

Tarjoamme sinulle: Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

Kuulostaako hyvältä? Tee avoin hakemus rakennusalan töihin, jättämällä avoimen hakemuksesi oheisen linkin kautta.