Pakkaaja Vantaalle arvotavaroiden pariin

Työpaikat / Pakkaaja Vantaalle arvotavaroiden pariin

Pakkaaja Vantaalle arvotavaroiden pariin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Teollisuus/tuotanto

Oletko kiinnostunut rutiininomaisista tuotantotehtävistä? Haemme asiakasyrityksellemme arvotavaroiden tuotantotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työskentely tapahtuu siisteissä moderneissa työtiloissa Vantaalla luotettavassa ja vastuullisessa työympäristössä.

Toivomme hakijalta ennen kaikkea aktiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi täsmällisyys ja tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämiseen. Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta pakkaus- tai teollisuuden tuotantotehtävistä, sillä sinut perehdytetään työhön. Työsuhde on määräaikainen syyskuun puoliväliin asti, mutta toivomme sinulta sitoutumiskykyä myös tämän jälkeen hyvin todennäköisen jatkon kannalta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisissa sekä rutiininomaisissa työtehtävissä hyvässä työporukassa. Työtehtävät vaihtelevat käsin tehtävistä pakkaustehtävistä koneiden parissa työskentelyyn. Työssä seisot koko päivän ja nostelet 10kg tuotteita, joten toivomme sinun olevan valmis fyysiseen työhön.

Työtä tehdään tällä hetkellä 2-vuorossa, mutta edellyttämme valmiutta työskennellä 3-vuorossa, sekä nuhteetonta taustaa. Tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi heti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen tommi.puustinen@barona.fi