Käsinpakkaaja arvotavaroiden pariin

Työpaikat / Käsinpakkaaja arvotavaroiden pariin

Käsinpakkaaja arvotavaroiden pariin

Hakuaika päättyy 15.08.2021

Vantaa Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Oletko kiinnostunut rutiininomaisista tuotantotehtävistä? Haemme asiakasyrityksellemme käsinpakkaajia arvotavaroiden pariin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteen kesto on määräaikainen syyskuun puoliväliin asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Työsuhteen kesto on erinomainen esimerkiksi nuorelle, joka on aloittamassa koulun syksyllä. Työskentely tapahtuu siisteissä moderneissa työtiloissa Vantaalla luotettavassa ja vastuullisessa työympäristössä.

Toivomme hakijalta ennen kaikkea aktiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi täsmällisyys ja tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämiseen. Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta pakkaus- tai teollisuuden tuotantotehtävistä, sillä sinut perehdytetään työhön.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään monipuolisissa sekä rutiininomaisissa työtehtävissä hyvässä työporukassa.

Työssä edellytetään valmiutta työskennellä 3-vuorossa sekä nuhteetonta taustaa. Tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi heti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen tommi.puustinen@barona.fi