Leimaaja (koneenkäyttäjä) Vantaalle

Työpaikat / Leimaaja (koneenkäyttäjä) Vantaalle

Leimaaja (koneenkäyttäjä) Vantaalle

Hakuaika päättyy 15.08.2021

Vantaa Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Onko sinulla kokemusta koneenkäytöstä ja teollisuuden tuotantotöistä? Etsitkö itsellesi monipuolista työtä teollisuuden parista?

Haemme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä arvotavaroiden pariin 2-vuorotyöhön kokoaikaisiin työsuhteisiin. Edellytämme kuitenkin 3-vuorovalmiutta, sillä asiakasyrityksen tarkoituksena on siirtyä siihen tämän vuoden aikana. Työsuhde on määräaikainen ainakin syyskuun puoliväliin asti, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkoon.

Työssäsi käytät ja ylläpidät arvotavaroiden tuotantokoneita. Lisäksi työhön kuuluu vianetsintää ja mekaanisia osien vaihtoja. Työskentely tapahtuu siisteissä, moderneissa työtiloissa Vantaalla luotettavassa ja vastuullisessa työympäristössä.

Aikaisempi kokemus teollisuudessa käytettävistä koneista sekä hyvät tietotekniset taidot katsotaan isoksi eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin aito halu tehdä töitä laadukkaasti ohjeita noudattaen. Sinut perehdytetään työtehtäviin.

Toivomme sinulta aktiivista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi täsmällisyys ja tarkkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämiseen. Työpaikan sijainnin sekä vuorojen vuoksi oma auto on edellytys liikkumisen puolesta.

Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietojen tarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti. Haastattelemme ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Puustinen tommi.puustinen@barona.fi.