Maalaamotyöntekijöitä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Työpaikat / Maalaamotyöntekijöitä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Maalaamotyöntekijöitä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Outokumpu Joensuu Tuusniemi Kaavi Teollisuus/tuotanto Finelcomp Oy

Etsitkö uusia tuulia? Oletko sinä seuraava teollisuuden "Picasso"?

Haemme asiakkaallemme FINELCOMP OY:lle ** MAALAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ** pitkäaikaiseen työsuhteeseen Outokumpuun. Tuotanto jatkaa kasvamistaan ja maalaamolinjastot siirtyvät sekä 2-vuoroon että 3-vuoroon, joten nyt on avoinna useampi uusi paikka maalaamon tiimissä!

Työtehtävä: Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten ohutlevytuotteiden maalaus-, suojaus-, ripustus- sekä purkutehtävät maalauslinjastolla. Tehtaassa pääset hyödyntämään nykyaikaisia laitteita ja olemaan osa suomalaista kasvutarinaa.

Sinulta toivotaan:

  • oma-aloitteisuutta
  • huolellisuutta ja tarkuutta
  • hyvää työasennetta
  • hyviä ryhmätyötaitoja
  • vuorotyövalmiutta

Työvuoromalli: 2-vuorotyö, valmius / mahdollisuus 3-vuorotyöhön

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti elo-syyskuun aikana, tarjolla pitkäaikainen työpaikka.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi