Team Lead IT-tukeen Baronalle, Katowice

Työpaikat / Team Lead IT-tukeen Baronalle, Katowice

Team Lead IT-tukeen Baronalle, Katowice

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


IT/tietoliikenne Asiakaspalvelu/palvelu Barona Katowice

Suunnitteletko kansainvälistä suuntaa urallesi? Oletko valmis käärimään hihasi ja paiskimaan töitä, huumoria unohtamatta? Oletko henkilö, joka osaa valmentavalla ja kannustavalla otteella auttaa tiimiä huippusuorituksiin? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla hakemamme henkilö!

Baronan Katowicen palvelukeskuksessa työskentelee yli 40 IT-alan ammattilaista erilaisissa teknisen tuen, verkko – ja palvelinvalvonnan tehtävissä. Hoidamme yli 200 000 työpyyntöä vuodessa ja palvelemme asiakkaitamme 24/7. Haemme nyt rentoon, mutta asiantuntevaan yhteisöön Team Leadia!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mieluiten kesän/syksyn 2021 aikana.

Team Lead tukee tiimiään päivittäisessä työssä

Team Managerina tulet vastaamaan noin 15 asiantuntijan tiimistä. Päätehtävänäsi on auttaa ja valmentaa omaa tiimiäsi pääsemään asetettuihin tavoitteisiin – on se sitten mikä vain tehokkuuden tai laadun osa-alueista sekä pitää tiimisi tietoisena muutoksista. Huolehdit, että tiimin toiminta ja osaaminen vastaavat asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien tarpeita. Meille tärkeää on työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden ylläpito, joten päivittäisessä työssä pääset vaikuttamaan ja kehittämään myös tätä puolta.

Millaista henkilöä etsimme

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä mielellään IT / Service center-ympäristöstä. Toivomme, että sinulla olisi myös kokemusta jostain service center-ympäristön vastuutehtävistä esim. resurssointi, asiakasvastuu, rekrytointi tai tiimin hallinnointi. Voit myös kuitenkin olla IT-tuen asiantuntija, joka etsii seuraava steppiä uralleen esimiestehtävistä – tässä matkassa pystymme tukemaan sinua!

Haemme henkilöä, joka on kiinnostunut oman tiiminsä motivoinnista ja menestyksekkäistä tuloksista. Haemme myös vahvasti sitä ”tyyppiä”, joka uskaltaa heittäytyä ja pohtia tarvittaessa aina yksilökohtaisia ratkaisuja ja toimintatapoja.

Työajat ja palkkaus

Team Lead työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan yksikön vetäjälle Juholle. Tehtävä on kokoaikainen ja päivittäinen työaika sijoittuu arkipäiviin klo 7–17 välille. Maksamme kiinteän kuukausipalkan, jonka lisäksi on mahdollista ansaita bonuksia perustuen omien ja tiimisi tavoitteiden saavuttamiseen. Valinnan osuessa kohdallesi, tulet työllistymään Baronan Puolan maayhtiölle.

Miksi Baronalle Katowiceen?

Osana esimiestiimiä pääset vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistasi sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä. Haluamme tehdä sinulle töihin kiinni pääsemisen mahdollisimman helpoksi, järjestämällä heti työsuhteen alkuun kattavan perehdytyksen tehtävään. Tärkein valttikorttimme on kuitenkin mahtava työporukka, jossa uskotaan yhdessä tekemisen voimaan!

Katowiceen on helppo lähteä, sillä autamme sinua käytännön järjestelyissä ja pääset matkaan helposti. Katowice kaupunkina tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet urheiluun, kulttuuriin ja tapahtumiin (https://welcome.katowice.eu/). Kauttamme on mahdollista vuokrata kimppa-asunto ensikuukausiksi, minkä jälkeen autamme löytämään oman. Barona hoitaa myös lentokustannukset välillä Helsinki-Krakova, joten Tervetuloa!

Voit käydä tutustumassa meihin nettisivuillamme tai Instagramissa @baronakatowice.

Käy kurkkaa alta, miltä meno Baronan palvelukeskuksessa Katowicessä näyttää!

Tästä

Jätä hakemuksesi!

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si jo vaikka tänään! Hakemuksia käsitellään päivittäin ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löytyessä.