Särmääjiä Seinäjoelle ja Evijärvelle

Työpaikat / Särmääjiä Seinäjoelle ja Evijärvelle

Särmääjiä Seinäjoelle ja Evijärvelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Seinäjoki Evijärvi Teollisuus/tuotanto

Oletko harkinnut alanvaihtoa? Haluaisitko oppia uuden ammatin ja aloittaa kokonaan uuden mielenkiintoisen työn? Tarjoamme nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttautua ja työllistyä särmääjäksi metallialan yrityksiin Seinäjoelle ja Evijärvelle. Tarjolla on rekrytointikoulutuksen kautta pitkäaikainen työ kymmenelle uudelle särmääjälle!

Särmääjänä valmistat metallista erilaisia tuotteita ja kappaleita. Työsi on taivuttaa ja särmätä metallilevyjä piirustusten mukaan erilaisiin muotoihin särmäyskoneilla. Hyödynnät työssäsi piirustuksia ja modernia teknologiaa. Särmääjänä Atenolla, Ferrum Steelillä tai Tibnorilla pääset tekemään monipuolisia särmäystöitä oman taitotasosi mukaan.

Emme odota sinulta kokemusta työskentelystä metallialalla, mutta pieni kipinä näihin hommiin on toki eduksesi. Hyvä särmääjä on pitkäjänteinen ja sietää vaihtelevan työtilanteen tuomia muutoksia ja välillä hektistä työtahtia. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat halu oppia sekä näppärät kädet ja hoksottimet.

Miksi töihin särmääjäksi koulutuksen kautta?

  • Ala tarjoaa tekijöille töitä pitkäksi aikaa
  • Opit uuden ammatin
  • Saat todistuksesi osaamisestasi virallisen metallialan tutkinnon
  • Kouluttaudut Sedun ja työnantajayritysten moderneissa tiloissa
  • Opit käyttämään metalliteollisuuden uutta teknologiaa
  • Kasvat metallialan ammattilaiseksi käytännönläheisessä koulutuksessa ja ohjauksessa, jota saat suoraan alan yrityksissä

Rekrykoulutuksesta työsuhteeseen

Matkasi särmääjäksi Atenolle, Ferrum Steelille tai Tibnorille alkaa TE-toimiston järjestämästä rekrykoulutuksesta. Lähiopetus järjestetään Sedun Seinäjoen tai Lapuan toimipisteessä. Rekrykoulutuksen hyväksytysti läpäisseet voivat jatkaa palkalliseen oppisopimuskoulutukseen ja työllistyä oppisopimuksella särmääjiksi Atenolle, Ferrum Steelille tai Tibnorille. Työsuhde solmitaan näiden yritysten yhteistyökumppanin Baronan kanssa. Hyvin työssään suoriutuvilla on myöhemmin mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan yrityksissä.

Koulutus on yhdistelmä teoriaa ja suoraan työpaikalla tehtävää käytännön harjoittelua, jolla valmistaudut uuteen työtehtävääsi. Tavoitteena on, että opit särmääjän työn ja ammatin.

Kenelle sopii?

Voit hakea tähän rekrytointikoulutukseen, mikäli olet työttömänä työnhakijana tai irtisanomisuhan alaisena määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Rekrytointikoulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

Haluatko mukaan? Kysy lisää tai hae heti!

Koulutus suoraan ammattiin ja uusi mielenkiintoinen työ – eikö kuulosta aika hyvältä? Jätä heti hakemus!

Hakemusprosessi on kaksivaiheinen: tullaksesi hyväksytyksi rekrykoulutukseen, sinun tulee jättää hakemus sekä Baronalle että TE-toimistoon.

  • Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti tässä osoitteessa

  • Täytä hakemuksesi Baronalle Hae työpaikkaa -painikkeen kautta tai alla olevalla botilla

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta

Risto Ojanperä, 050 441 2139 tai risto.ojanpera@barona.fi

Roope Takala, 050 573 5165 tai roope.takala@barona.fi

TIETOA SÄRMÄÄJIÄ ETSIVISTÄ YRITYKSISTÄ

Ateno

Leikkaamme, särmäämme, koneistamme ja hitsaamme. Valmistamme osia työkoneisiin, teollisuuteen ja rakentamiseen. Konekantamme on alan moderneinta teknologiaa ja työntekijämme ammatistaan ylpeitä. Tehtävänämme on toteuttaa suunnittelijan visio: valmistaa kappale mittatarkasti ja lopputuotteen hinnan kannalta järkevästi. Uskallamme luvata: tuomme tehoa osien valmistukseen. Ateno työllistä Evijärvellä lähes 100 työntekijää. Olemme kasvaneet yhden vesileikkauskoneen pajasta tehtaaksi, jonka konekanta koostuu huipputeknologiasta. www.ateno.fi

Ferrum Steel

Ferrum Steel Oy on Seinäjoella toimiva terästen esikäsittelypalveluja tuottava yritys. Asiakkainamme on niin kansallisesti, kuin kansainvälisestikin arvostettuja yrityksiä. Yrityksessämme työskentelee yli 100 motivoitunutta metallialan ammattilaista. Monipuoliset särmäyksen työkalut mahdollistavat haastavienkin muotojen valmistamisen. www.ferrumsteel.fi/

Tibnor

Tibnor vastaa teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista Pohjoismaissa ja Baltiassa. Vahva osaamisemme ja halumme ”tehdä toisin” takaa paremmat ratkaisut asiakkaillemme. Meidän, kuten myös asiakkaidemme, on työskenneltävä vähän kovemmin, fiksummin ja paremmin pärjätäksemme globaalissa kilpailussa. Modernina teräsjakelijana tiedämme, että tehtävämme on paljon enemmänkin kuin toimitus. Me teemme toisin! www.tibnor.fi