Särmääjä Evijärvelle

Työpaikat / Särmääjä Evijärvelle

Särmääjä Evijärvelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Evijärvi Teollisuus/tuotanto Ateno Oy

Olisiko aika oppia uusi ammatti ja aloittaa uusi työ? Avaamme nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttautua ja työllistyä särmääjäksi Atenolle Evijärvelle. Tarjolla on rekrykoulutuksen kautta paikka usealle uudelle särmääjälle pitkäksi aikaa!

Särmääjänä valmistat metallista erilaisia tuotteita ja kappaleita. Työsi on taivuttaa ja särmätä metallilevyjä piirustusten mukaan erilaisiin muotoihin särmäyskoneilla. Hyödynnät työssäsi piirustuksia ja modernia teknologiaa. Särmääjänä Atenolla pääset tekemään vaativia särmäystöitä, kun työstössä paksuja rautoja ja isoja kappaleita.

Emme odota sinulta kokemusta työskentelystä metallialalla, mutta pieni kipinä näihin hommiin on toki eduksesi. Toivomme, että olet valmis tekemään töitä teollisuusympäristössä.

Näissä hommissa särmiä eivät ole vain tuotteet vaan myös niiden tekijät! Hyvä särmääjä on lisäksi pitkäjänteinen sekä sietää vaihtelevan työtilanteen tuomia muutoksia ja hetkellistä kiirettä. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat uteliaisuus, halu oppia sekä näppärät kädet ja hoksottimet.

Miksi töihin särmääjäksi koulutuksen kautta?

  • Ala tarjoaa tekijöille töitä pitkäksi aikaa
  • Opit uuden ammatin
  • Saat todistuksesi osaamisestasi virallisen metallialan tutkinnon
  • Kouluttaudut Sedun ja työnantajayritysten moderneissa tiloissa
  • Opit käyttämään metalliteollisuuden uutta teknologiaa
  • Kasvat metallialan ammattilaiseksi käytännönläheisessä koulutuksessa ja ohjauksessa, jota saat suoraan alan yrityksissä

Rekrykoulutuksesta työsuhteeseen

Matkasi särmääjäksi Atenolle alkaa TE-toimiston järjestämästä rekrykoulutuksesta. Lähiopetus järjestetään Sedun Seinäjoen tai Lapuan toimipisteessä. Rekrykoulutuksen hyväksytysti läpäisseet voivat jatkaa palkalliseen oppisopimuskoulutukseen ja työllistyä oppisopimuksella särmääjiksi Atenolle. Työsuhde solmitaan näiden yrityksen yhteistyökumppanin Baronan kanssa. Hyvin työssään suoriutuvilla on myöhemmin mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan Atenolle.

Koulutus on yhdistelmä teoriaa ja suoraan työpaikalla tehtävää käytännön harjoittelua, jolla valmistaudut uuteen työtehtävääsi. Tavoitteena on, että opit särmääjän työn ja ammatin.

Kenelle sopii?

Voit hakea tähän rekrytointikoulutukseen, mikäli olet työttömänä työnhakijana tai irtisanomisuhan alaisena määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Rekrytointikoulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

Ateno työpaikkana

Ateno Oy sijaitsee luonnonkauniissa Evijärven kunnassa, jossa on tarjolla toimivat palvelut turvallisessa ja kehittyvässä ympäristössä. Atenolla työskentelee oman alansa ammattilaisia; joustavassa, turvallisessa, motivoivassa sekä kannustavassa ympäristössä, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa ammattitaitoaan. Meillä jokaisen työntekijän työpanos on tärkeä ja arvokas, joka on yrityksen suurin voimavara ja kantanut yrityksen pitkälle.

Haluatko mukaan? Kysy lisää tai hae heti!

Koulutus suoraan ammattiin ja uusi mielenkiintoinen työ – eikö kuulosta aika hyvältä? Jätä heti hakemus!

Hakemusprosessi on kaksivaiheinen: tullaksesi hyväksytyksi rekrykoulutukseen, sinun tulee jättää hakemus sekä Baronalle että TE-toimistoon.

  1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti tässä osoitteessa

  2. Täytä hakemuksesi Baronalle Hae työpaikkaa -painikkeen kautta tai alla olevalla botilla

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta

Risto Ojanperä, 050 441 2139 tai risto.ojanpera@barona.fi

Roope Takala, 050?573 5165 tai roope.takala@barona.fi

Hae alta nopeasti ilman rekisteröitymistä!