Särmääjä Seinäjoelle

Työpaikat / Särmääjä Seinäjoelle

Särmääjä Seinäjoelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Seinäjoki Teollisuus/tuotanto Tibnor Oy

Oletko harkinnut alanvaihtoa? Haluaisitko oppia uuden ammatin ja aloittaa kokonaan uuden mielenkiintoisen työn? Tarjoamme nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden kouluttautua ja työllistyä särmääjäksi Tibnorille Seinäjoelle. Tarjolla on rekrykoulutuksen kautta paikka useammalle uudelle särmääjälle pitkäksi aikaa!

Särmääjänä valmistat metallista erilaisia tuotteita ja kappaleita. Työsi on taivuttaa ja särmätä metallilevyjä piirustusten mukaan erilaisiin muotoihin särmäyskoneilla. Hyödynnät työssäsi piirustuksia ja modernia teknologiaa. Särmääjänä Tibnorilla pääset tekemään monipuolisia särmäystöitä oman taitotasosi mukaan.

Emme odota sinulta kokemusta työskentelystä metallialalla, mutta pieni kipinä näihin hommiin on toki eduksesi. Hyvä särmääjä on pitkäjänteinen ja sietää vaihtelevan työtilanteen tuomia muutoksia ja välillä hektistä työtahtia. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat halu oppia sekä näppärät kädet ja hoksottimet.

Miksi töihin särmääjäksi koulutuksen kautta?

  • Ala tarjoaa tekijöille töitä pitkäksi aikaa
  • Opit uuden ammatin
  • Saat todistuksesi osaamisestasi virallisen metallialan tutkinnon
  • Kouluttaudut Sedun ja työnantajayritysten moderneissa tiloissa
  • Opit käyttämään metalliteollisuuden uutta teknologiaa
  • Kasvat metallialan ammattilaiseksi käytännönläheisessä koulutuksessa ja ohjauksessa, jota saat suoraan alan yrityksissä

Rekrykoulutuksesta työsuhteeseen

Matkasi särmääjäksi Tibnorille alkaa TE-toimiston järjestämästä rekrykoulutuksesta. Lähiopetus järjestetään Sedun Seinäjoen tai Lapuan toimipisteessä. Rekrykoulutuksen hyväksytysti läpäisseet voivat jatkaa palkalliseen oppisopimuskoulutukseen ja työllistyä oppisopimuksella särmääjiksi Tibnorille. Työsuhde solmitaan näiden yrityksen yhteistyökumppanin Baronan kanssa. Hyvin työssään suoriutuvilla on myöhemmin mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan Tibnorilla.

Koulutus on yhdistelmä teoriaa ja suoraan työpaikalla tehtävää käytännön harjoittelua, jolla valmistaudut uuteen työtehtävääsi. Tavoitteena on, että opit särmääjän työn ja ammatin.

Kenelle sopii?

Voit hakea tähän rekrytointikoulutukseen, mikäli olet työttömänä työnhakijana tai irtisanomisuhan alaisena määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Rekrytointikoulutus on työhallinnon (TE) rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu.

Tibnor työpaikkana

Työntekijämme työskentelevät 14 eri esikäsittely-yksiköissämme ympäri Pohjoismaita. Työtehtävät vaihtelevat särmäyksestä, laserleikkauksesta, plasmaleikkauksesta, polttoleikkauksesta, viimeistelyn työtehtäviin, varastotyöhön tai esimerkiksi maalauslinjalla tai sinkopuhdistuslinjoilla työskentelyyn. Kaikki tämä on Tibnorin toiminnan sydän, ja jokaisen työllä on suuri vaikutus asiakkaidemme lopputuotteisiin.

Työntekijöidemme mukaan ilmapiiri Tibnorilla on rento, joustava ja maanläheinen. Töissä pääsee nauramaan työkavereiden kanssa. Työntekijämme arvostavat sitä, että osaamista pääsee syventämään näin halutessaan.

Tibnorilla turvallisuus on etusijalla kaikessa tekemisessä. Meille se merkitsee myös sitä, että työpäivän jälkeenkin jokainen pääsee turvallisesti kotiin perheensä tai ystäviensä luo. Turvallisuus lähtee ihmisistä ja on kulttuurimme ytimessä. Käytännössä raportoimme ja poistamme riskejä päivittäin ja teemme kaikkemme oppiaksemme riskeistä koko organisaatiossa.

Haluatko mukaan? Kysy lisää tai hae heti!

Koulutus suoraan ammattiin ja uusi mielenkiintoinen työ – eikö kuulosta aika hyvältä? Jätä heti hakemus!

Hakemusprosessi on kaksivaiheinen: tullaksesi hyväksytyksi rekrykoulutukseen, sinun tulee jättää hakemus sekä Baronalle että TE-toimistoon.

  1. Täytä TE-toimiston koulutushakemus sähköisesti tässä osoitteessa

  2. Täytä hakemuksesi Baronalle Hae työpaikkaa -painikkeen kautta tai alla olevalla botilla

Lisätietoja tehtävästä antavat Baronalta

Risto Ojanperä, 050 441 2139 tai risto.ojanpera@barona.fi

Roope Takala, 050?573 5165 tai roope.takala@barona.fi

Hae alta nopeasti ilman rekisteröitymistä!