System Specialisteja Elisalle Service Deskiin

Työpaikat / System Specialisteja Elisalle Service Deskiin

System Specialisteja Elisalle Service Deskiin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere IT/tietoliikenne Elisa Oyj

Nautitko tietoteknisten ongelmien ratkaisemisesta sekä asiakkaiden parissa työskentelystä? Etsitkö nuorekasta ja dynaamista työympäristöä, jossa pääset työskentelemään rennossa, mutta asiantuntevassa porukassa? Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Elisalle useampia System Specialisteja service deskin monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin Tampereelle. Tehtävä pitää sisällään Elisan yritysasiakkaiden teknisten ongelmien vastaanottamista ja ratkomista niin puhelimitse, sähköpostitse kuin etäyhteystyökalujenkin avulla. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Tarvittaessa tukipyyntöjä eskaloidaan toisen tason asiantuntijatiimille tai lähituen puolelle, mutta lähtökohtaisesti ongelmatilanteet pyritään ratkomaan jo ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Kenelle?

Etsimme Elisalle useampia uusia System Specialisteja ja sen myötä tehtävä soveltuu niin IT-uran alkuvaiheessa olevalle tulevaisuuden talentille kuin jo henkilölle, jolla on jo aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä. Toivomme kuitenkin, että olet reipas, aidosti teknisen tuen tehtävistä kiinnostunut sekä luontevasti asiakasrajapinnassa toimiva henkilö. Tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja ratkot pitkäjänteisesti loppukäyttäjien ongelmia yhdessä tiimisi kanssa. Teknisen tuen tehtävien lisäksi katsomme eduksi kokemuksen esimerkiksi muista asiakaspalvelutehtävistä sekä myös harrastuneisuuden tietokoneiden parista.

Kyseessä on vakituinen, osa-aikainen (22,5-37,5 h/vko) työsuhde, jossa työpäivät sijoittuvat arkipäiviin klo 7.00-21.00 välille. Suurin osa työpäiväistä sijoittuu kuitenkin toimistoaikojen puitteisiin.

Elisan viihtyisä toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa, mutta nyt koronapandemian vuoksi työtä tehdään etänä, kotitoimistolta käsin. Työsuhteen työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • Kokemusta Windows 10 käyttöjärjestelmästä (käyttö ja ongelmanratkonta)
 • Kokemusta AD käyttäjähallinnasta
 • M365 -tuoteperheen hyvää hallintaa
 • Oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta
 • Monipuolista ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
 • Sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

 • Rennon, huumorintajuisen ja asiantuntevan työyhteisön työsi tueksi
 • Kattavan perehdytyksen
 • Monipuolisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • Tilaisuuden kartuttaa IT-alan osaamista tunnetussa yrityksessä sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Jos tehtävä tuntuu sinulle sopivalta, laitathan hakemuksesi ja CV:si meille hakulomakkeen kautta. Haastattelemme hakijoita heinäkuun aikana. Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin, joten soitathan tai laitathan sähköpostia meille rohkeasti!