Palveluneuvojia Elisan tiimiin Joensuuhun

Työpaikat / Palveluneuvojia Elisan tiimiin Joensuuhun

Palveluneuvojia Elisan tiimiin Joensuuhun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Joensuu Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Toimistotyö Barona Joensuu

Oletko positiivinen persoona ja tavoitteellinen työskentely motivoi sinua? Löytyykö sinusta ratkaisukeskeisyyttä, myyntihenkisyyttä ja halua kehittyä modernin asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Mikäli tunnistit itsesi, saatat olla etsimämme henkilö Baronan asiakaspalvelukeskukseen Elisan henkilöasiakaspalvelutiimiin. Haemme nyt palveluneuvojia vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin, työt alkavat 16.08.!

Työpaikka sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla Baronan asiakaspalvelukeskuksessa, jossa työskentelee noin 150 baronalaista monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaista. Elisan henkilöasiakaspalvelutiimimme hoitaa asiakaskontakteja pääasiassa puhelimitse. Asiakas soittaa meille ja tehtävänäsi on ratkaista asiakkaan asiointisyy laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Puhelun aikana kartoitat asiakkaan tarpeet ja tarjoat juuri hänelle sopivimmat tuotteet ja palvelut.

Työaika ja palkkaus

Tehtävä alkaa 16.08.2021 ja työaikasi on 37,5 h/vko. Työvuorot jakautuvat viidelle työpäivälle maanantaista perjantaihin, klo 8-18 aikavälille.

Työstä maksamme ICT-alan työehtosopimuksen mukaista kiinteää kuukausipalkkaa, jonka lisäksi sinulla on mahdollisuus tienata kannustinpalkkioita asetettujen tavoitteiden ylittämisestä.

Menestyt työssä mikäli:

Olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta ja sinua innostaa ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Meille ratkaisevinta on, että olet asiakaslähtöinen ja tavoitteellinen. Tehtävänäsi on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti, joten myyntihenkisyys on onnistumisen kannalta tärkeää. Työpäiväsi aikana pääset hakemaan tietoa monista eri järjestelmistä, joten näppärä järjestelmäosaaminen on tässä työssä eduksi. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä tehtävään koulutetaan ja saat kaiken tarvitsemasi tuen tiimikavereiltasi ja koko toimistoltamme.

Baronalle Joensuuhun työllistyessäsi saat loistavan työyhteisön ympärillesi. Tämän lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä modernissa asiakaspalvelussa valmentavien esimiesten sekä tiimisi tukemana. Lisäksi järjestämme yhteistä vapaa-ajan toimintaa ja pidämme osaamisestasi huolta säännöllisten koulutusten kautta.

Jätäthän hakemuksesi pian!

Kiinnostuitko? Jätäthän siis hakemuksesi pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana! Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu lyhyellä videohaastattelulla, joten seuraathan sähköpostiasi aktiivisesti.

Huomioithan, että tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä tarkastetaan luottotiedot ja tehdään luotettavuuden arviointi.