Astiahuoltajia Oulun Naughty BRGR

Työpaikat / Astiahuoltajia Oulun Naughty BRGR

Astiahuoltajia Oulun Naughty BRGR

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Naughty BRGR Oulu Oy

Hellou Oulun ravintola-alan tuhmimmat tyypit Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä uuden Naughty BRGRin avaukseen Ouluun. Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Oulun kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn arvot ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä. Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Viihdytkö keittiön puolella? Pysyykö pää kylmänä kiireenkin keskellä? Haemme astiahuoltajia/tiskareita, jotka hoitavat työnsä innokkaasti ja antaumuksella.

Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tekevä ote ja reipas asenne kuitenkin ratkaisee. Työajat sijoittuvat ma-su väliselle ajalle, sekä aamu -ja iltavuoroihin.

Edellytykset työnsaannille;

Hygieniapassi

Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös vahvoja tiimityöskentelytaitoja

Suomen kielen taito

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa #tag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Uusi ravintola avataan kesäkuussa keskeiselle paikalle Oulun keskustaan. Tästä tulee hyvä, uskokaa meitä! Töitä on tarjolla 60/3vko tai 90/3vko sopimuksilla.

Älä myöskään stressaa hakemuksesta!

Kerro vain aiempi kokemuksesi ja tutustutaan pian lisää! Valitut hakijat etenevät seuraavaksi videohaastatteluun!