Pakkaaja / lähettämötyöntekijä osa-aikatöihin

Työpaikat / Pakkaaja / lähettämötyöntekijä osa-aikatöihin

Pakkaaja / lähettämötyöntekijä osa-aikatöihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haemme Lahteen asiakasyrityksellemme työntekijää tuotannon lähettämöön työskentelemään joustavasti osa-aikaisesti tuotteiden vastaanoton / lähettämisen parissa.

Etsimme nyt varaston puolelle skarppia ja oppimiskykyistä henkilöä hoitamaan tuotteiden vastaanoton- ja lähettämisen tehtäviä. Työsi lähettämössä on ottaa vastaan tuotteita, hoitaa vahvistukset ja kirjata tuotteet järjestelmiin sekä lähettämön puolella pakata ja postittaa valmiit tuotteet eteenpäin.

Työ vaatii hyvää tietokoneenkäyttötaitoa, valmiutta perusfyysiseen työhön ja ennen kaikkea tekijältään tarkkuutta ja kokonaisuuden hahmotuskykyä. Emme edellytä, että ala olisi sinulle tuttu, vaan perehdytämme kyllä tehtävään ja alan tuotteisiin. Työssä pärjätäksesi sinulla kuitenkin olisi tärkeää olla valmiuksia ja halua oppia uusia tehtäviä ja termejä, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Perehdytämme kaikkiin työtehtäviin. Työhön voi myöhemmin kuulua myös mahdollisesti tuotteiden kuljetusta asiakkaille, joten katsomme eduksi, jos omaat b-ajokortin.

Töitä on tällä hetkellä tarjolla osa-aikaisesti 20-40 tuntia viikossa, mahdollisesti myös lähemmäs kokoaikaisesti. Työt sijoittuvat arkipäiviin klo 7-15.30 välille, ja työvuorosi voidaan sopia tilanteesi mukaan joustavasti tälle ajalle. Työt sopivat myös esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle.

Työt alkavat mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen kiinnostuessasi saman tien.

Työt alkavat ensin Baronan kautta ja tarve työntekijälle on pitkäaikainen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja etsit pitkäaikaista työt, käy jättämässä hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan rekrytointijärjestelmään. Hakemuksia aletaan käydä läpi jo hakuaikana, joten jätä ihmeessä hakemuksesi jo ennen viimeistä hakupäivää.