Kokki, Attendo Tuulikki ja Minttumaari, Tornio

Työpaikat / Kokki, Attendo Tuulikki ja Minttumaari, Tornio

Kokki, Attendo Tuulikki ja Minttumaari, Tornio

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tornio Hotelli- ja ravintola-ala Attendo Napapiirin Hoiva Oy

Etsimme Tornion Attendo Tuulikki ja Minttumaari hoivakoteihin heinäkuun ajalle kahta KOKKIA.

Me emme pelkää makua!

Työtehtäviin kuuluu ruoanvalmistus hoivakodin asukkaille. Saat valmistaa ruokaa kotimaisista raaka-aineista. Ruuassa on korkea omavalmistusaste, joten saat loihtia asukkaille itse tehtyä ruokaa ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja terveyteensä hyvillä ja kattavilla mauilla.

Kokin koulutusta tärkeämpää on kokemus keittiöalasta ja ruoanvalmistuksen lisäksi tulee osata tehdä mm. tilaukset sekä leipoa leivät ja pullat tarjolle. Attendo Mittumaarin kokki valmistaa ruoat Mittumaariin (n.30hlöä) sekä Attendo Suvisaareen (n. 15hlöä). Attendo Tuulikin kokki valmistaa ruoat Tuulikkiin (20-25hlöä). Molemmissa hoivakodeissa loppuviikosta (torstai/perjantai) tehdään ruoat koko viikonlopulle valmiiksi.

Toivottu töiden aloitus on mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen kesäsijaisuus 31.7.2021 asti. Palkkaus on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES palkkaryhmä G 15 B.

Laitosruoan aika on ohi!

Hoivakodissa työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Jos et pelkää makua ja nautit itse tehdystä ruuasta, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille ruuan kautta! !

Hyvä ruoka on hyvää makua! Ja jos sinulla on hyvä maku, hae tätä paikkaa!

Jos kiinnostuit tehtävästä niin lähetäthän hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Olethan myös yhteydessä mikäli sinulla heräsi kysyttävää liittyen kyseiseen tehtävään.

Huomioimme ainoastaan järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Keskikatu 11, 95400 Tornio