Kerroshoitaja Kauppahotelliin

Työpaikat / Kerroshoitaja Kauppahotelliin

Kerroshoitaja Kauppahotelliin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Hollola Orimattila Heinola Hotelli- ja ravintola-ala Kauppahotelli

Oletko sinä jo alan kokemusta hankkinut kerrossiivooja, joka kaipaa monipuolista työtä hotelliympäristössä?

Ensisijainen työtehtäväsi on hotellin kerroshuolto sekä yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen. Toisinaan pääset hyppäämään avuksi myös aamiaisen valmistukseen tai vastaanottotiskin taakse, yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Tehtäviin perehdytetään, joten ei hätää, vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta muista hotellin työtehtävistä.

Toivomme hakijalta joustavaa palveluasennetta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työntekoon. Persoonana olet aurinkoinen ja luotettava tekijä. Pärjäät myös yllättävien tilanteiden kanssa ja tehtävien laadukas hoitaminen on sinulle luontaista. Aiempi kokemus kerroshoitajan tehtävistä tai alan koulutus on tehtävässä välttämätöntä. Lisäksi tarvitset hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toistaiseksi voimassa olevan työpaikan Kauppahotellin ympäristössä. Työtunteja on tarjolla vähintään 90/3vko ja palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Jos koet kaipaavasi työurallesi uusia tuulia, jätä meille hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.