Suurtalouskokki

Työpaikat / Suurtalouskokki

Suurtalouskokki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Uusikaupunki Hotelli- ja ravintola-ala Kaarea Oy

Haemme kokkeja Kaarean sairaalakeittiöön Uuteenkaupunkiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhde kestää kolme vuotta.

Etsimme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kokkia. Päivittäisessä työssäsi valmistat ruokia sairaala-asiakkaiden lisäksi lapsille, nuorille, ikäihmisille sekä henkilöstölle. Olet innostunut oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja ymmärrät ruuan valmistuksen vastuullisuuden. Tiimityöskentely on sinulle luontaista, etkä hätkähdä vauhdikasta työtä ja nopeastikin vaihtelevia tilanteita.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta ja koulutusta suurtalouskokin tehtävistä. Kokemus erityisruokavalioiden valmistuksesta katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssäsi välttämätön. Eduksesi katsomme hyvät ATK-taidot. Menestyminen työssä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat jaksamista ja rytmittävät päivää. Kokkimme ja ruokapalvelutyöntekijämme valmistavat päivittäin satoja aterioita. Mikä onkaan parempaa kuin antaa mahdollisuus pysähtyä nauttimaan yhteisestä ateriahetkestä?

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.