Kokki Sastamalaan

Työpaikat / Kokki Sastamalaan

Kokki Sastamalaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Sastamala Hotelli- ja ravintola-ala Vammalan Seurahuone Oy

Pysyykö sinulla pannut ja kattilat järjestyksessä sekä niissä porisemmassa herkulliset ruoat? Arvostat tuoreita raaka-aineita sekä suussasulavia makuja? Nyt olisi sinulle kesätyö tarjolla!

Ravintola Laiturikahvila sijaitsee parhaalla paikalla Vammassa, Rautaveden rannalla. Kävelymatka päästä löytyvät monet mielenkiintoiset kohteet kuten Herra hakkaraisen talo, Pukstaavi ja suomalaisen kirjan museo. Ruoka- ja seurusteluravintolan lisäksi Laiturikahvila on kesäaikaan monipuolinen tapahtumapaikka, jossa on ehdottomasti kaupungin aurinkoisin kesäterassi.

Ensi kesälle on haussa kokki, joka hallitsee reilujen a la carte -annosten valmistamisen ja esille nostamisen. Työpäivän aikana käsiesi kautta lähtee niin runsaat burgerit, raikkaat salaatit, rapeat wingssit kuin Rautaveden kuhaa pariloituna. Hallitset keittiön perustyöt ja olet valmis tekemään keittiössä kaikkia tehtäviä. Kiireenkin keskellä tahdot tehdä asiakkaille maukasta ruokaa ja herkullisen näköisiä annoksia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla elokuun lopulle saakka. Työntunteja on täysien tuntien verran, aamu- ja iltavuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin.

Innokkaalla tekijällä on mahdollisuus tehdä työvuoroja myös Vammalan Seurahuoneella. Tarvittaessa myös majoittauminen onnistuu.

Lähetä pian hakemuksesi, koska niitä käsitellään jo hakuaikana!

Rautavedenkatu 20, 38200 Sastamala