Mekaaninen asentaja teollisuuteen

Työpaikat / Mekaaninen asentaja teollisuuteen

Mekaaninen asentaja teollisuuteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Järvenpää Kerava Tuusula Pornainen Mäntsälä Teollisuus/tuotanto

Haemme Järvenpäässä sijaitsevalle asiakkaallemme tuotantoon mekaanisia asentajia työskentelemään mekaanisen asennuksen ja kokoonpanotyön parissa.

Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa, iltavuoro viikolla töitä tehdään 4 päivänä viikossa 10 tuntisissa vuoroissa siisteissä ja moderneissa tuotantotiloissa Järvenpäässä trukkien kokoonpanotehtävien parissa. Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat trukkien asennus- ja kokoonpanotehtävät. Tuotannossa on käytössä työnkierto, joten pääset työskentelemään eri työpisteillä ja pääset kouluttautumaan moniosaajaksi. Työt voivat alkaa nopeallakin aikataululla tai vasta myöhemmin syksyllä toiveidesi mukaan, kyseessä on pidempiaikainen määräaikaisuus.

Toivomme sinun omaavan korkean työmoraalin, kokemusta mekaanisista asennuksista ja hands-on asenteen! Eduksesi katsomme teknisen alan koulutuksen, työkokemuksen vastaavista tehtävistä ja mekaanisten kuvienlukutaidon. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja hyvän työporukan. Paikkaa voit hakea rohkeasti, olet sitten mekaanisesta kokoonpanosta kokemusta omaava asentaja tai vähemmän kokenut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.