Mekaaninen asentaja kokoonpanoon

Työpaikat / Mekaaninen asentaja kokoonpanoon

Mekaaninen asentaja kokoonpanoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Järvenpää Kerava Tuusula Hyvinkää Mäntsälä Vantaa Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän mekaanisia asentajia ja kokoonpanijoita räätälöitävien trukkien valmistukseen.

Tehtävään soveltuu hyvin teknisen alan perustutkinnon suorittanut asentaja, jolla on aiempaa kokemusta teollisen valmistuksen parista. Myös mekaanisten kuvien lukutaito on eduksi tehtävässä. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Paikkaa voit hakea rohkeasti, olet sitten mekaanisesta kokoonpanosta kokemusta omaava asentaja tai vähemmän kokenut. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata osaamisen mukaan. Lisäksi sinulle tarjotaan kattava perehdytys työhön ja turvallisiin työskentelytapoihin.

Töitä tehdään päivä- ja 2-vuorossa erittäin siisteissä ja moderneissa tehdasolosuhteissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen alansa johtavassa teollisuusalan yrityksessä, sekä kehittymismahdollisuuksia trukkien asennustehtävien parissa. Työssäsi pääset myös osaksi työnkiertoa ja työskentelemään vaihtelevilla työpisteillä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi tai puhelimitse 044 491 4213.