Tuoteomistaja

Työpaikat / Tuoteomistaja

Tuoteomistaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Helsinki Tampere Rovaniemi IT/tietoliikenne Enerim Oy

Asiakkaamme Enerim jatkaa kasvuaan ja nyt haemme TUOTEOMISTAJAA osaksi Oulun työyhteisöämme. Tässä tehtävässä myös etätyö on mahdollinen. Enerim toimii Oulun lisäksi useammallakin paikkakunnalla, mm. Helsinki, Tampere, Rovaniemi.

Työpaikkasi

80 huippuammattilaista tukemassa toisiaan ja kehittämässä asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme, rento työyhteisö, jossa työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta, työntekoa intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.. Sinä osana tätä porukkaa?

Tuoteomistajana ohjaat tuotekehitystiimin toimintaa ja vastaat kilpailukykyisten ratkaisujen määrittämisestä ja kehittämisestä yhteistyössä tuotehallinnan ja tuotekehityksen kanssa. Omaat myös ymmärrystä liiketoiminnoista ja haluat luoda ratkaisuja, joita voidaan käyttää ja jatkokehittää vielä vuosia.

Seuraavat asiat auttavat onnistumaan tehtävässä:

• Kokemus laajoista kehitysprojekteista

• Hyvät vuorovaikutustaidot ja priorisointikyky

• Kokemus WEB-sovelluksista ja olio-ohjelmoinnista

• Kokemus joistain seuraavista tekniikoista: pilvipalvelut, REST-rajapinnat, SQL- tietokannat, MongoDB, Javascript, C#, .NET, Azure, Git, Jira

• Halu kehittää ja kehittyä

Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon. Tätä paikkaa kannattaa hakea!

Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Tomi Sivil, tomi.sivil@barona.fi.