Tietoturva-asiantuntija

Työpaikat / Tietoturva-asiantuntija

Tietoturva-asiantuntija

Hakuaika päättyy 01.10.2021

Oulu Helsinki Tampere Rovaniemi IT/tietoliikenne Enerim Oy

Asiakkaamme Enerim jatkaa kasvuaan ja nyt haemme TIETOTURVA-ASIANTUNTIJAA osaksi Oulun työyhteisöämme. Tässä tehtävässä myös etätyö on mahdollinen. Enerim toimii Oulun lisäksi useammallakin paikkakunnalla, mm. Helsinki, Tampere, Rovaniemi.

Työpaikkasi

80 huippuammattilaista tukemassa toisiaan ja kehittämässä asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme, rento työyhteisö, jossa työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta, työntekoa intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.. Sinä osana tätä porukkaa?

Tietoturva-asiantuntijana vastaat tietoturvallisesta ohjelmistokehitystä Enerim Oy:ssä ja ohjeistat toimintatavat mahdollisten tietoturvahyökkäysten varalta myös tuotannossa olevien ohjelmistojen osalta. Osaat selvittää tietoturvauhkia jo ennen kuin mitään implementaatiota on tehty ja osaat ohjata parannuksia tuotekehitykselle. Varmistat tietoturvastrategian toteutuvan niin ohjelmistokehityksessä, kuin arjen työskentelyssäkin.

Seuraavat asiat auttavat onnistumaan tehtävässä:

• Tietoturvastandardien tunteminen ja kyky tuoda niitä mukaan ohjelmistokehitykseen

• Taito ratkaista tietoturvahaasteita

• Kyky analysoida tietoturvahavaintoja ja ohjeistaa tarvittaessa korjaavia toimenpiteitä

• Ohjelmistotestauskokemus

• Raportointitaidot

• Kyky kouluttaa ja konsultoida

Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon. Tätä paikkaa kannattaa hakea!

Hakemuksia käymme läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Tomi Sivil, tomi.sivil@barona.fi.